Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NEKADA SU BILI PAR Glumica objavom PODIGLA PRAŠINU, prozvala Miloša Bikovića (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Glumac Miloš Biković je dugo bio u vezi sa koleginicom Brankicom Sebastijanović, mnogi su mislili da će ga upravo ona odvesti pred oltar, međutim njihova romansa je davno završena i nakon toliko godina glumica je iznenadila novim potezom za koji, mnogi sumnjaju, da se odnosi upravo na njenog bivšeg.

Brankicina nova objava na Instagramu je iznenadila mnoge, te se mnogi pitaju da li je aludirala na svog bivšeg dečka Miloša Bikovića, piše Blic.

Foto: Brankica Sebastijanović/Instagram/screenshot

– E, znat šta bi bilo jako originalno? Da snimite još jednu seriju o kriminalu i trgovini kokainom! To još niko nije uradio. P.S. Karantin i gledanje serija – napisala je glumica, te je ovaj njen komentar naveo mnoge da pomisle da upućen upravo Milošu Bikoviću koji igra u seriji o kriminalu.

Mediji su često pisali o vezi ovo dvoje glumaca, te i da su se čuvali za prvu bračnu noć.

– Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primjer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše – rekla je tada Brankica koja je istakla da je Miloš odrastao u patrijahalnoj hrišćanskoj porodici.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO