Zabava

"Neke žene treba SVIJEĆU DA MI PALE što im nisam raskućila brakove" Jovana Jeremić otkrila da su joj se udvarali oženjeni muškarci

Poznata voditeljka Jovana Jeremić progovorila je na temu oženjenih muškaraca koji su joj se udvarali.

jovana jeremićć
FOTO: JEREMICJOVANA/INSTAGRAM7SCREENSHOT

Jesu, jesu, to je istina! Ima ih sa javne scene… Muškarci gledaju na razvedenu ženu kao na ženu druge kategorije – rekla je Jovana na početku.

Ona je dodala da su se mnogi zauzeti i „opekli“.

– Ja se nisam razvela da bi bila švalerka nijednom muškarcu, a što se tiče zauzetih, mnogi su se opekli samo da znaš… Neke žene, kada sve ovo jednom prođe, treba da idu u crkvu da mi pale svijeću što im nisam raskućila brakove – jasna je bila voditeljka.

Pročitajte još

– Ja sam najviše sujete osjetila u fazi mog uspijevanja. Ne na “Pinku”, na “Pinku” su drugačiji, ipak traži zvijezde… Ja sam najgore momente imala ranije, tamo gdje sam nekada radila, ja sve poštujem… Ja sam imala mnogo problema sa isfrustriranim ženama, jer mene vole samo moćne i ostvarene žene – kazala je ona za emisiju “Intimna pitanja”.

“Ja sam umjetnik u ljubavi”

Jovana Jeremić je i koje je najčudnije mjesto na kom je vodila ljubav, piše Blic.

– Nećeš mi vjerovati, to je krevet. Svako bi za mene pomislio različite stvari. Ja sam neko ko voli da vodi ljubav u krevetu, ne volim da isprobavam druga mjesta, jer mi je neudobno. Pokušavala sam, priznajem – rekla je Jovana, pa objasnila.

– Pokušavala sam u autu, na prednjem sjedištu i to samo jednom u životu i onako nije top za mene. Ja najviše volim krevet jer onda mogu da se razletim. Za sebe volim da kažem da sam umjetnica u poslu i umjetnik u ljubavi.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu