Zabava

„NEKO KO SE VOLI“ Ceca objavila riječi koje joj je posvetio MOMO KAPOR (FOTO)

Folk zvijezda Ceca Ražnatović na svom Instagram profilu objavila je dio teksta koji je o njoj svojevremeno napisao književnik Momo Kapor.

„NEKO KO SE VOLI“ Ceca objavila riječi koje joj je posvetio MOMO KAPOR (FOTO)
Foto: Zoran Ilić/RAS Srbija

Ražnatovićeva se pohvalila tekstom “Ceca neko ko se voli”, u kojem je Kapor napisao utiske o njoj, a folk zvijezda je kratko poručila da je “ponosna”.

– Jedan od najlepših srpskih glasova došao je u Beograd iz malog mesta Žitorađa, sa juga Srbije. Pripada djevojci koja se hrabro borila i izborila za sopstvenu bajku – pisalo je.

– Ta vitka, mršava provincijalka ogromnih očiju, čudnog sjaja, našla se “usred svoje legende” – stoji u tekstu koji je Kapor napisao o Ceci, piše Telegraf.

Folk zvezda Ceca Ražnatović na svom Instagram profilu objavila je deo teksta koji je o njoj svojevremeno napisao književnik Momo Kapor.

Ražnatovićeva se pohvalila tekstom “Ceca – neko ko se voli”, u kojem je Kapor napisao utiske o njoj, a folk zvezda je kratko poručila da je “ponosna”.

Foto: cecaraznatovic/Instagram/screenshot

– Jedan od najljepših srpskih glasova došao je u Beograd iz malog mesta Žitorađa, sa juga Srbije. Pripada djevojci koja se hrabro borila i izborila za sopstvenu bajku – pisalo je.

– Ta vitka, mršava provincijalka ogromnih očiju, čudnog sjaja, našla se “usred svoje legende” – stoji u tekstu koji je Kapor napisao o Ceci.

– U Srbiji, svaku Svetlanu koju posebno vole, zovu Ceca. U tom nadimku sa samo četiri slova ima mnogo nježnosti, maženja i bliskosti. Ceca. Neko ko se voli – piše u objavi.

Scroll Up