Zabava

NEMA SREĆE U LJUBAVI Ovaj frajer je bio DRUGI MUŽ Slađe Delibašić (FOTO)

Pjevačica Slađana Delibašić bila je dugi niz godina u braku sa denserom Đoletom Đoganijem, a mnogi su zaboravili da se ona nakon njega još jednom udala.

NEMA SREĆE U LJUBAVI Ovaj frajer je bio DRUGI MUŽ Slađe Delibašić (FOTO)
Foto: Facebook

To je učinila prije pet godina. Slađa se 2014. godine udala za žandrma Milana Pejovića, sa kojim je željela da provede ostatak života.

Foto: RAS Srbija

Međutim, razvod se dogodio poslije samo deset mjeseci braka.

Kao uzrok razvoda Slađa je navela to da je Milanu smetalo što je previše posvećena kćerkama Marineli i Siliviji, kao i unuci Tiji.

Svako će krenuti svojim putem. Nisam više mogla da budem pod pritiskom, želim da se bavim svojim poslom i porodicom kako treba. Djeca su mi najbitnija i nisam mogla da se odvojim od njih, ma koliko nekome moje kćerke i unuka smetale. Milan i ja nismo bili na istim talasnim dužinama, nisu nam se poklopile energije, stavovi i razmišljanja. Takođe, mislila sam da velika razlika u godinama neće predstavljati nikakav problem, ali prevarila sam se – izjavila je Delibašićeva za Kurir nakon razvoda.

Milan se danas i dalje bavi isitm poslom, slično izgleda kao tokom braka sa Slašom, a nije poznato da li se ponovo oženio. U medijima se od kraha braka sa pjevačicom više ne pojavljuje.

(Blic Puls)