Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NEMA SREĆE U LJUBAVI Ovaj frajer je bio DRUGI MUŽ Slađe Delibašić (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Facebook

Pjevačica Slađana Delibašić bila je dugi niz godina u braku sa denserom Đoletom Đoganijem, a mnogi su zaboravili da se ona nakon njega još jednom udala.

To je učinila prije pet godina. Slađa se 2014. godine udala za žandrma Milana Pejovića, sa kojim je željela da provede ostatak života.

Foto: RAS Srbija

Međutim, razvod se dogodio poslije samo deset mjeseci braka.

Kao uzrok razvoda Slađa je navela to da je Milanu smetalo što je previše posvećena kćerkama Marineli i Siliviji, kao i unuci Tiji.

– Svako će krenuti svojim putem. Nisam više mogla da budem pod pritiskom, želim da se bavim svojim poslom i porodicom kako treba. Djeca su mi najbitnija i nisam mogla da se odvojim od njih, ma koliko nekome moje kćerke i unuka smetale. Milan i ja nismo bili na istim talasnim dužinama, nisu nam se poklopile energije, stavovi i razmišljanja. Takođe, mislila sam da velika razlika u godinama neće predstavljati nikakav problem, ali prevarila sam se – izjavila je Delibašićeva za Kurir nakon razvoda.

Milan se danas i dalje bavi isitm poslom, slično izgleda kao tokom braka sa Slašom, a nije poznato da li se ponovo oženio. U medijima se od kraha braka sa pjevačicom više ne pojavljuje.

(Blic Puls)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO