Zabava

"Nemaju šta da ponude osim prostitucije" Maja uzvraća udarac Ani Korać i Brendonu

Maja Marinković trenutno je na meti Branislava Radonjića Brendona, koji je podijelio njen intimni snimak na svom Jutjub kanalu, a s obzirom da starleta često menja svoj imidž, mnogi su je optužili da kopira svoju suparnicu Anu Korać, što je rijaliti učesnica sad i prokomentarisala.

"Nemaju šta da ponude osim prostitucije" Maja uzvraća udarac Ani Korać i Brendonu
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT

Te persone ne bi postojale da njihovo ime ne ide uz moje ime. Iako se oni bolje komentarišu nego ja. Kada neki ljudi nemaju šta drugo da ponude osim određenih ličnih usluga tj. najstarijih djelatnosti, onda se oni bave time ko je koga kopirao, a mene to zaista ne interesuje. Ja djevojku zaista ne komentarišem. Janjuš je glavni problem, mi nismo imale ikakav problem prije toga – rekla je Marinkovićeva.

Brendon je na svom Jutjub kanalu objavio Majin snimak pod naslovom “Gola Maja Marinković brutalno psuje Takija u Budvi”, a prethodno je optužio da nije znala ko je otac njenog djeteta, prenosi Blic.

– Mi ćemo se vidjeti na sudu, to je stari rijaliti igrač kome je i Bog rekao “laku noć”. On je otvorio svoj jutjub kanal. Dva, tri puta sam snimala sa njim, a poslije toga je postao zaista naporan i počeo da me zove po ciijeli dan i da mi šalje poruke, a ja imam i svoje obaveze. Počeo je da me pljuje samo iz razloga jer nisam željela da nastavim da snimam klipove sa njim gdje bi on zarađivao pare na konto mog imena. Počeo je da izmišlja laži, kako ja ne znam ko je otac djeteta i za to će biti tužen – rekla je Maja za Espreso.

Prihvati notifikacije