Zabava

NEMA VAJDE OD PJEVANJA Lijepa pjevačica u kratkom šortsu BERE MALINE (FOTO)

Bivša učesnica takmičenja ''Zvezde Granda'' Dragica Zlatić ljeto je provela u rodnom Čačku i to u berbi malina, te je tada otkrila i da planira novi biznis.

NEMA VAJDE OD PJEVANJA  Lijepa pjevačica u kratkom šortsu BERE MALINE (FOTO)
FOTO: DRAGICA ZLATIC/INSTAGRAM

Planiram da kupim hektar zemlje i da sadim maline. Volim to da radim. Inače imam i povrće u bašti, tako da rijetko šta kupujem- rekla je Dragica, piše Blic.

U njenoj bašti nema baš svega, te mora da posjećuje pijace, pa se osvrnula na jedan nedavni događaj zbog kog joj i sad pođu suze.

– Kupila sam kod jednog deke papriku i ostavila mu 20 dinara više. On me je jurio da mi vrati taj novac. Razumijem ga u neku ruku, on taj novac zarađuje pošteno, nije prosijak ali zaista mi je bilo krivo jer nisam željela taj kusur – rekla je ona i dodala da je u životu veliki emotivac.

Da maline nisu jedini biznis kojim planira da se bavi, govori i činjenica da Zlatićeva dizajnira haljine. Za taj posao potrebno je dosta novca, koji ona trenutno ne može da izdvoji, pa je planove malo promijenila

– U Beogradu je to jako skupo, platiti 4-5 krojačica, pa ću možda da počnem u Čačku. Isto je veliki problem što krojački posao iščezava, i samo starije žene znaju da ga rade.