Zabava

"Nemam vremena i jako sam nervozna osoba" Seka Sablić nikad iskrenije o sebi i svojim lošim osobinama (VIDEO)

Glumica u novom filmu "Komedija na tri sprata" igra džangrizavu komšinicu, a iako je gotovo cijela postava već odgledala ovo ostvarenje, ona je nešto kasnije sumirala utiske.

"Nemam vremena i jako sam nervozna osoba" Seka Sablić nikad iskrenije o sebi i svojim lošim osobinama (VIDEO)
FOTO: BLIC VIDEO/SCREENSHOT

Jelisaveta Seka Sablić ove godine je proslavila 80. rođendan, ne razmišlja o penziji, ali kako kaže, uvijek je iskrena prema sebi, a mi bismo rekli da je možda malo i surova. Legendarna glumica kaže da je zadovoljna ulogom komšinice Živke u pomenutoj komediji, te da inače sebi uvijek nađe neku grešku.

– Pročitam scenario i gledam da li ću moći, to nikada ne znate. Da li ću moći da izađem iz svojih nekih klišea, da nešto novo uradim, i idem dalje. Nisam se nadala da ću biti toliko, izgledam grozno, ali jesam zadovoljna. Nisam voljela da se gledam kada sam bila mlađa, a sada sam pristala na sebe i volim, vidim sve greške. Uvijek mi se čini da je trebalo jače – rekla je glumica, te je dodala da li stiže da popije kafu sa komšijama.

– Ne. Nemam vremena i jako sam nervozna osoba. Sve ih volim, prepoznajem, razumijem i cijenim, ali moj život se sastoji od moje porodice, posla kojim se još uvijek bavim i odmaranja jer sam zaista u dubokim godinama – iskrena je Seka.

Ona  priznaje da između nje i njene junakinje ima sličnosti.

– Ima u tom odnosu prema sinu. Majka uvijek ostaje majka. To me je jako privuklo, inspirisalo me je i bilo mi je provokativno da nešto uradim. Htjela sam i čvršće da odigram. Umijem da podviknem, ali teže krpom udaram kao Živka. Pristojna sam domaćica, za preživeti.

FOTO: PRVATV/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: PRVATV/YOUTUBE/SCREENSHOT

Nedavna glumičina izjava “Otadžbina je tamo gdje ti je dobro, a ne gdje su sarme”, izazvala je negativne komentare, a Seka se sada osvrnula na to, piše Blic.

– Nemam pojma, ne znam šta je u njihovim glavama. Svi moji intervjui su takvi. To za sarme baš, odnosilo se na dijasporu. Mnogo sam putovala kako sama, tako i sa predstavama, Lanetom Gutovićem i sjećam se da su se uvijek izvinjavali jer im djeca ne govore dobro srpski. Šta ima da govore dobro srpski? Žive ovdje. Dobrodošao je svaki jezik. Život je svuda, i u dijaspori, i u bolnici… – zaključila je ona.

Prihvati notifikacije