Zabava

“Nemaš deset godina” Dara se posvađala sa Tonijem na javnom mjestu, a zatim otišla u kupovinu

U posljednje vrijeme sve su jače glasine da između pjevačice Dare Bubamare i njenog 21 godinu mlađeg dečka Tonija, nije sve u najboljem redu i da im u vezi "ne cvijetaju ruže", kako se oboje trude da predstave na društvenim mrežama i u medijima.

“Nemaš deset godina” Dara se posvađala sa Tonijem na javnom mjestu, a zatim otišla u kupovinu
FOTO: DARABUBAMARA_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Još jedan dokaz da je ova veza između Dare i Tonija na klimavim nogama potvrđuje i događaj koji se dogodio prošle nedjelje na parkingu ispred jednog šoping mola u Novom Sadu, a kome su prisustvovali brojni posjetioci. Prema riječima našeg izvora koji se našao na licu mjesta, Dara i Toni su zajedno došli njenim bijelim mercedesom, i vjerovatno su bili nervozni od starta, jer su dugo tražili slobodno parking mjesto blizu ulaza, a kako je toga dana bio vikend, parking je bio krcat.

Za volanom se nalazila pjevačica, pa je čim su izašli iz auta, nastavljena žustra rasprava, koja je vjerovatno započela još dok su bili u automobilu.

Pročitajte još

– Zapamtićeš me debilčino, ne možeš se ponašati kao kreten. Nemaš bre deset godina, ja više neću da trpim tvoje klinačke fore – navodi izvor Bubamarine riječi i dodaje da je pjevačica mlatarala rukama. Toni nije htio dalje da se svađa s njom, pa je pozvao taksi i otišao, a Dara, kako saznajemo, nije ni pokušavala da ga zaustavi, već je ušla u šoping centar i tamo se zadržala malo više od sat vremena. Po završetku šopinga, ruke su joj bile pune kesa, tako da je jedva uspjela da drži telefon. Ovog puta je bila boljeg raspoloženja, smijala i nekom pričala da stiže uskoro i da je sačekaju, piše Kurir.

Prihvati notifikacije