Zabava

Neočekivani obrt: Ša ipak sa Tarom u stanu u kojem je živio sa bivšom ženom (FOTO)

Nakon turbulentnog susreta sa Franom Pujasom pred kamerama emisije Narod pita, ekipa Pinka pratila je repera Nenada Aleksića Ša kako bi vidjeli gdje će i sa kim provesti noć.

Neočekivani obrt: Ša ipak sa Tarom u stanu u kojem je živio sa bivšom ženom (FOTO)
FOTO: INSTAGRAM

Ono što je začudilo jeste da je Ša uletio u zgradu na Fontani gdje posjeduje stan u kojem je prije rijalitija Zadruga i razvoda živio sa bivšom ženom Ivanom. Iako se očekivalo da će Ša noć provesti kod Tare u stanu na Voždovcu, on je uspio sve da iznenadi.

Međutim, s obzirom na to da se Simova oglasila tokom emisije na svom storiju na Instagramu riječima: ”Dosadno mi je, dođi kući”, reklo bi se da ga je ona čekala upravo u njegovom stanu na Fontani, prenosi Pink.

FOTO: SCREENSHOT
FOTO: SCREENSHOT

Inače, Ša je nedavno otkrio zbog čega Tara ne želi da živi u njegovom stanu na Fontani.

– Ona ne želi da se uselimo kod mene u stan, jer misli da će je mnoge stvari podsjećati na rijaliti i Ivanu. Iznajmićemo zajednički stan. Niti će ona živjeti u mom, niti ja u njenom i zapravo nam je to najbolja opcija. Zajednički život mene i Tare u potpuno novom stanu – otkrio je Nenad nedavno, te je mnoge iznenadilo to što je Tara ipak odlučila da vrijeme provodi kod Ša u stanu.

Prihvati notifikacije