Hronika

Nermini ČUPALI KOSU I LOMILI KOSTI: Suprug iz pakla u Hrvatskoj OSUĐIVAN zbog nanošenja teških povreda

Monstrum Goran Ravlić, koji je s majkom Leđibom Ravlić svirepo ubio svoju suprugu Nerminu, 22. maja 2019. pravosnažno je osuđen na Opštinskom krivičnom sudu u Zagrebu zbog krivičnih djela teška tjelesna povreda i prijetnja.

Nermini ČUPALI KOSU I LOMILI KOSTI: Suprug iz pakla u Hrvatskoj OSUĐIVAN zbog nanošenja teških povreda
FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

Tijelo Nermine bilo je izmasakrirano.

Istraga je pokazala da su Goran Ravlić i njegova majka Leđiba, prema prethodnom dogovoru ubili Nerminu, te da su je prije ubistva fizički i psihički zlostavljali, uskrativši joj bilo kakvu vrstu komunikacije sa spoljnim svijetom, piše Avaz.

Onemogućili su joj i pristup mobitelu i izlaske van stana, te je kontinuirano seksualno zlostavljali na način da su joj gurali nepoznate predmete oštrih ivica i većeg obima u vaginalni i analni otvor, usljed čega je nesrećna žena trpjela izuzetno jake bolove.

Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške povrede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predjelu glave i drugih dijelova tijela.

Pročitajte još

Prethodno su joj svezali ruke da ne može pružiti bilo kakav otpor.

Koliko su bili brutalni, istraga je pokazala da su nakon ubistva nesretne žene, a da bi sakrili tragove, prikrili neugodne mirise iz stana, koristeći razne osvježivače i mirisne svijeće.

Istraga je pokazala i da su Ravlić, njegova majka i njihov pomagač Latif Jašarević u tržnim centrima “kupili sjekiru, pilu, set noževa, više plastičnih kutija, patrone amonijaka za prenosive frižidere, plastične rukavice, plastična odijela, zaštitne maske, selotejp trake, vreće za smeće”.

Prema istrazi, kupili su mašinu za mljevenje mesa, a sve s ciljem da tijelo raskomadaju i uklone iz navedenog stana, to jeste da unište sve dokaze i tragove zvjerskog ubistva.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu