Zabava

"Nervirala me" Nataša Bekvalac progovorila o problemima u odgajanju kćerke Hane (VIDEO)

Pjevačica Nataša Bekvalac ima dvije kćerke iz dva braka, a sada je progovorila o vaspitanju i kako se snalazi u ulozi majke.

Nataša Bekvalac
FOTO: TV PINK / YOUTUBE/SCREENSHOT

Sve bolje, Hana ima 16 godina, djeca nam idu u istu školu i druže se. Keti ima 5 godina i to je rolerkoster svaki dan. Hanin pubertet ne jenjava, a Keti tražii pažnju. Mislim da smo ono najgore prošle i pomirile jer smo baš bile u fazi da me nervira od kad ustanem, pa dok ne legnem. Bile smo kao rogovi u vreći, ali sad se vraćamo na staro. Kod mene može dosta toga, samo u granicama normale – rekla je Nataša Bekvalac, koja je gostovala u “Amidži šou” sa pjevačem Sašom Matićem.

– Sale, kakav si ti kao roditelj – pitao je voditelj.

– Mojom djecom se bavila supruga i zato su takve kakve jesu, jer s obzirom koliko sam se ja bavio njima one bi možda bile i u popravnom domu – rekao je Saša.

– Je l’ Hana pokazuje interesovanje ka javnom poslu? – pitao je voditelj, piše Blic.

– Kad Hana bude završila srednju školu biće veliko slavlje jer trenutno ne pokazuje interesovanje ni prema čemu osim prema jednom lagodnom i ušuškanom životu – rekla je Nataša.

Pročitajte još

Inače, Nataša je nedavno otkrila da li je stroga majka.

– Hana ima 16 godina i sada bi došla na moj koncert. Da sam je pitala ranije, ne bi. Pravi se važna. Katja je mala za koncerte i događaje. Hana je ovog ljeta išla na jedan festival u Beogradu. Podržala sam to. Jako se brinem kada negdje Hana izađe. Bitno je da u svakom momentu budem sigurna gdje je i šta radi. Uvijek se dogovorimo kada će se vratiti. Bitno je da ne ugrožava moje povjerenje, tako što će se vratiti pola sata kasnij je od dogovorenog vremena. Nisu to velike kazne. Za svaku grešku, postoje i posljedice. Nisam stroga, ali udarim gdje je najtanja: telefon i izlazak – rekla je Nataša Bekvalac.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu