Politika

NEŠIĆ JAVNO PITA BORENOVIĆA „Kompenzacioni lideru, zar 3.000 Srba koji su glasali za opoziv Rankića nisu Srbi“

Vidim da kompenzacioni Brano Borenović gine za odlazećeg načelnika Bratunca, Srđana Rankića. Dobro je da mu kao jedinu dobru osobinu navodi to što je Srbin. Valjda i lider kompenzacija zna da se Rankić drugim rezultatima ne može pohvaliti.

NEŠIĆ JAVNO PITA BORENOVIĆA „Kompenzacioni lideru, zar 3.000 Srba koji su glasali za opoziv Rankića nisu Srbi“
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

To je saopštio Nenad Nešić, predsjednik DNS, umiješavši se na taj način u Tviter polemiku Borenovića i lidera SNSD, Milorada Dodika. Podsjećamo, Borenović je poručio da su „SNSD i SDA braća uspjeli opozvati Srđana Rankića, Srbina, načelnika opštine Bratunac“.

– Dragi Brano, znaš li da su samo PDP i SP podržavali Rankića? Znaš li da PDP u Bratuncu više nije tvoj nego Rankića i SP? Zašto ti šefica lokalnog PDP, dr Snježana Stojanović, nije htjela na listu? Evo, reću ti ja – zato što je obećala da će raditi za listu SP i kandidate režima, a da je SP ponovo vrati na mjesto direktora Doma zdravlja! Onog Doma zdravlja iz kojeg je kartone pokupilo 500 pacijenata za vrijeme njenog direktovanja! Otišli su da se liječe u Srebrenici jer nisu mogli izdržati njene pritiske i ucjene – lijek za glas – saopštio je Nešić.

Borenovića je upitao zar više od 3.000 Srba koji su glasali za Rankićev opoziv nisu Srbi?

Pročitajte još

– Znaš li, kompenzacioni lideru, da su među njima i oni koji su za SDS od kojeg ti tražiš podršku za Jelenu Trivić? Jadan SDS sa vama, i dalje ih svjesno i nemilice urušavate i gazite preko njih. I kako to vama iz PDP nisu smetali glasovi Bošnjaka kada su glasali za Mladena Ivanića? Kompenzacioni lideru, ne trebaš meni, ali objasni narodu zašto ti je draži Petar Đokić od Mirka Šarovića? Zašto braniš interese SP i Đokića da bi urušio i Šarovića? I da, ne očekujem odgovore. Da ih znaš ne bi bio kompenzacioni lider jer ne računaš ni na 30.000 glasova u svojoj izbornoj jedinici – zaključuje Nešić.

Prihvati notifikacije