Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NESLAVAN KRAJ ŠKOLSKE GODINE Učenik NOKAUTIRAO profesora na maturskoj zabavi

Svijet
Autor:

Foto: Profimedia

Profesor Obrtničke škole sinoć je teško pretučen na maturskoj zabavi u koprivničkom Hotelu Podravina.

Zatražio je liječničku pomoć u Opštoj bolnici. Prema nezvaničnim informacijama, potvrđene su mu teške tjelesne povrede, javlja Podravski.

Navodno je cijelom slučaju kumovao alkohol, a izvori Podravskog pričaju da je profesor doslovno nokautiran udarcem šakom u glavu.

Tučnjava je najprije prijavljena županijskom Centru 112. Potvrdio je to i sam načelnik Ivan Kramarić.

– S privatnog broja u 2.39 primili smo poziv u Centar da se dogodila tučnjava. Nakon toga dojavu smo proslijedili policiji – rekao je Ivan Kramarić.

Portparol PU koprivničko – križevačke Dražen Laljek potvrdio je kako policijski službenici postupaju prema dojavi i provode kriminalističko istraživanje.

– Za sada mogu kazati kako je jedna osoba povrijeđena i da naši službenici provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Više o svemu nakon što policija obavi svoj posao – služben je bio Dražen Laljek.

Direktor koprivničke Obrtničke škole Zlatko Martić takođe je rekao kako je saznao za događaj o kojem lično zna vrlo malo.

– Obrtnička škola kao ustanova s time nema veze. Maturska veče je proslava koju organizuju učenici i privatna je. Više ćemo znati dok policija završi svoj dio posla. Uza sve to, škola ima svoje pravilnike ponašanja i sigurno ćemo postupiti prema njima dok se utvrde točne okolnosti svega što se tamo događalo – rekao je Martić.

Kako su Podravskom ispričali neki od učenika, profesor je bio napadan, skidao se, bio degutantan i nametljiv. Učenik ga je udario i potukao se s njim navodno isprovociran uvredama. Više će se znati nakon policijske obrade, piše jutarnji.hr.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO