Zabava

NEVOLJE NA LJETOVANJU Nikolina Pišek tvrdi da je IZBAČENA NA ULICU iz vile (FOTO)

Voditeljka Nikolina Pišek, kako tvrdi, imala je problema na ljetovanju u Kašteli i da je iz vile, zajedno sa svojom porodicom istjerana na ulicu.

NEVOLJE NA LJETOVANJU Nikolina Pišek tvrdi da je IZBAČENA NA ULICU iz vile (FOTO)
FOTO: ZORAN LONČAREVIĆ/RAS SRBIJA

 Ona je za sve okrivila vlasnika objekta u kojem je boravila.

– Uredno smo sklopili ugovor s agencijom i platili pola iznosa unaprijed, ni ne sluteći da ćemo biti istjerani, poniženi i pokradeni – rekla je Nikolina.

Ona je nakon toga na Instagramu objavila kratku poruku.

– Rok me bejbe. Koji je najbolji vic o Hrvatima i Slovencima? Da od tri postojeća slovenska kriminalca na svijetu naletiš na jednoga – napisala je Nikolina.

– Nadam se da ćete uzeti advokate – napisao je Nikolini jedan pratilac na Instagramu.

Inače, vlasnik vile je negirao krivicu.

– Uništavali su mi kuću. I mada sam ih na to stalno upozoravao, nisu prestajali, a na kraju su mi još i zaprijetili. Uvijek se trudim oko gostiju, nikada prije, ponavljam, nikada ni sa kim nisam imao problema – rekao je on.

Nikolina je za Slobodnu Dalmaciju rekla da su dvanaestog dana boravka u noći s četvrtka na petak, 30. na 31. jula, ona, porodica i prijatelji, izbačeni,na ulicu, prilikom čega je njen suprug Vidoje Ristović napadnut od strane vlasnika vile Roka Gale.

Nikolinina kći Hana zbog stresa je pala u nesvijest i završila na Hitnoj, a iz vile im nikad nisu vraćene stvari u vrijednosti između 275 i 300 hiljada evra.