Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NEVRIJEME POGODILO TESLIĆ Miličević: Velika šteta u naseljima Jelića potok i Vitkovci (FOTO)

Regioni
Autor:

Foto: Kuprešak Milan/Facebook

Nevrijeme koje je sinoć pogodilo opštinu Teslić pričinilo je veliku štetu na putnoj infrastrukturi u naseljima Jelića Potok i Vitkovci, a poplavljeno je i nekoliko domaćinstava, rekao je načelnik ove lokalne zajednice Milan Miličević.

On je rekao da se u Jelića Potoku izlio bujični potok koji je poplavio nekoliko domaćinstava, dok su uništena tri pješačka mosta i jedan betonski za motorna vozila.

Miličević kaže da je veća šteta pričinjena u Vitkovicima gdje je voda ušla u nekoliko objekata, te uništila nekoliko pješačkih mostova i oštetila lokalni put.

On je naveo da je noćas od 3 časa angažovana mehanizacija i da se pristupilo saniranju pričinjene štete.

Zlo i naopako

Gepostet von Kupresak Milan-Mane am Samstag, 24. August 2019

– Nažalost, po običaju, saniramo posljedice dok su uzroci uvijek isti – rekao je Miličević, koji za štetu pričinjenu nevremenom krivi komunalnu nedisciplinu mještana i nedostatak reda u sječi šuma.

On je najavio da će biti preduzeti koraci kako bi se stanovništvo osvijestilo da komunalni otpad treba da odlaže u za to predviđena mjesta.

Miličević ističe da je potrebno i da se zavede šumski red kako granje, trupci i ostalo smeće ne bi pravili brane na mostovima.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO