Zabava

NI ZA GLAVU, NI ZA REP Ovo su najnestabilniji znaci horoskopa

Svi se ponekad osjećamo neraspoloženo, ali kod nekih ljudi promjene raspoloženja toliko su izražene da ih možemo okarakterisati kao emotivno nestabilne.

NI ZA GLAVU, NI ZA REP Ovo su najnestabilniji znaci horoskopa
FOTO: SHUTTERSTOCK

To se posebno odnosi na ove horoskopske znakove.

Rak

Rakovi su toliko osjetljivi da se često uvrijede i na najmanju sitnicu. Ujutro mogu biti dobre volje i puni energije, a već do ručka nervozni i skloni provokaciji. Iako njihovo ponašanje može biti odbojno, to ne rade namjerno, piše Index.hr.Jednostavno ne shvataju stvari na isti način kao i drugi horoskopski znakovi. Odlični su prijatelji i jako brižni pa je stoga potrebno provesti neko vrijeme s njima i upoznati ih kako bi nam pružili svu ljubav i kako bismo upoznali njihove emocije u pravom smislu.

Vaga

Baš kao što im i samo ime kaže, Vagama je izrazito važan životni balans, ali njega nije baš tako lako postići. Za postizanje balansa potrebne su vježba i energija, a Vage ponekad namjerno izazivaju neravnoteže u svom životu kako bi postigle određeni cilj.Tako nešto može uticati na njihovo emocionalno stanje pa su sklone različitim ispadima.

Škorpija

Ako Škorpije ne kontrolišu svoje emocije, oni mogu biti jako neugodni. Njihova osjećanja mogu se manifestovati u obliku bijesa, osvete ili većih ispada. Međutim, kada jednom udare o dno, skloni su vrlo brzo da se oporave i ponovo postanu emocionalno stabilni.

Strijelac

Iako Strijelci nisu emocionalno nestabilni na tipičan način, njihovo raspoloženje može biti vrlo promjenljivo. Na primjer, jednom će na iznenađenje reagovati s oduševljenjem i žarom, a drugi put će ih tako nešto razljutiti ili će biti nezainteresovani.Tome je najčešće razlog stres ili zaokupljenost određenim stvarima, zbog kojih se ne mogu koncentrisati niti veseliti ičemu drugom.

Ribe

Ovaj horoskopski znak ima duboku intuiciju i veoma saosjeća s drugima. Dobra stvar je što većina Riba zna kako da kontroliše svoje emocije i pretoči ih u nešto korisno pa se jako mnogo njih bavi nekim tipom umjetnosti. Međutim, ako nemaju gdje da se “izduvaju”, s njima može biti jako teško, piše superzena.b92.net.