Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NIJE DOBRO RASPOREDILA Ana Nikolić odgodila izlazak albuma i otputovala jer je OSTALA BEZ NOVCA

Zabava
Autor:

Foto: R. Getel/RAS Srbija

Ana Nikolić je prije dva mjeseca najavila izlazak svog novog albuma, koji nosi naziv “Klinika”, a kako Alo! saznaje, pjevačica je morala da odloži promociju novih pjesama jer je ostala bez novca!

Naime, Nikolićeva je veliku sumu uložila u nove pjesme i spotove, ali joj je pred izlazak albuma ponestalo finansijskih sredstava.

Zbog toga je, prije nekoliko dana napustila Beograd kako bi se sklonila od pritiska kojem je svakodnevno izložena, ali i kako bi pronašla rješenje za finansijske probleme.

Ana je tri godine pauzirala u svojoj karijeri, a željela je da se vrati na muzičku scenu u velikom stilu. Dugo i vrijedno je radila na novom albumu, za koji je angažovala najbolje saradnike. Prethodni album joj je radio bivši suprug Stefan Đurić Rasta, a Ana je za “Kliniku” okupila nov tim.

Dosta pjesama su joj radili Marina Tucaković, njen sin Milan Laća Radulović, Darko Dimitrovski i Emina Jahović, a Ana je čak unajmila i stilistkinju.

Za taj tim saradnika joj je trebalo dosta novca, a pred sam završetak je ostala bez para, tvrdi izvor i dodaje da je zbog finansijskih problema odlučila da na nekoliko dana ode iz Beograda.

– Povjerila se drugarici da nije dobro rasporedila novac i da sada njen album mora da ispašta. Shvatila je da nema izlaza i da joj treba nekoliko dana samo da se skloni od svega. Nije mogla više da podnese pritisak saradnika i fanova, koji ne prestaju da je pitaju kada će izaći album. Zbog toga je rješila da ode iz Beograda i na miru pokuša da nađe izlaz iz cijele situacije – ispričao je izvor.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO