Hronika

“Nije imala razloga za to” Baka popila koncentrovanu sirćetnu kiselinu, uznemirene komšije progovorile o životu žene

Naselje Brzi Brod u Nišu uznemireno je od jutros kada se pronijela vijest u kraju da je njihova starija komšinica B.T. (79) popila koncentrovanu sirćetnu kiselinu, u narodu poznatija pod imenom esencija i kako su neki prenijeli, na taj način pokušala da se ubije.

“Nije imala razloga za to” Baka popila koncentrovanu sirćetnu kiselinu, uznemirene komšije progovorile o životu žene
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Kako Novosti saznaju u Univerzitzetskom kliničkom centru ona je sada dobro, operisana je na ORL klinici i nalazi se na intenzivnoj njezi Endokrine klinike.

Jedna od prvih komšinica, Daliborka Ćirić kaže da apsolutno nije imala razlog za tako nešto, “bar do sada nije davala znake da je spremna na suicid”.

– Svi smo mi od nečega bolesni i tako i radimo i živimo. Tako je ona živjela. Ja sam doduše više pomagala jednoj drugoj komšinici koja je bolesnija, ali s njom nekada porazgovaram i svi smo ostali zapanjeni kada smo vidjeli da je tu Hitna medicinska pomoć. Mislili smo, stara žena pa joj pripalo teško, nešto pričamo po komšiluku, kako nije imala razlog za tako nešto, možda je pomiješala nešto jer se sada u našem kraju svuda pravi zimnica. ne znam, ali stvarno smo svi zapanjeni – kaže Ćirićeva, pišu Novosti.

Prihvati notifikacije