Zabava

Nije Ivana, nego Kristina: Otkrivamo ko je NOVA DJEVOJKA Draška Stanivukovića (FOTO)

Upoznali su se preko društvenih mreža, udvaranje je trajalo skoro dva mjeseca, a sinoć je pao i prvi dejt. Sve u svemu, mladi gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, ima novu djevojku.

Nije Ivana, nego Kristina: Otkrivamo ko je NOVA DJEVOJKA Draška Stanivukovića (FOTO)
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Nakon što se par sinoć pojavio na “Banjaluka festu”, neki mediji su objavili da je Draško na festival došao u društvu svoje dugogodišnje djevojke Banjalučanke Ivane Maslarić, ali to nije istina.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Do zabune je došlo jer su dvije djevojke nevjerovatno slične, pa se u krugu njegovih prijatelja pojavila pošalica da sve Draškove djevojke i simpatije liče kao da su štancovane na isti kalup.

Pošto je nakon pobjede na izborima Draško Stanivuković “svečano obećao” da će se “oženiti do kraja mandata”, spekulisalo se čak da se zaručio sa Ivanom, ali to se nije desilo. Par se razišao prošle zime.

Nova djevojka gradonačelnika Banjaluke je Kristina Beronja, studentkinja iz Beograda.

U Banjaluku je doputovala u društvo svoje dvije sestre, koje su, kao i ona, prave ljepotice.

Pročitajte još

– Sinoć su Draško i Kristina prvi put izašli kao par. Bio je to doslovno njihov prvi sastanak. Upoznali su se preko društvenih mreža i Draško joj se dugo udvarao, ali je ovu svoju simpatiju krio od javnosti – otkrio je jedan Stanivukovićev prijatelj.

U šali je dodao da Draško nije odustao od namjere da se oženi do kraja mandata.

Prihvati notifikacije