Zabava

"NIJE IZMISLILA TOPLU VODU" Rada Manojlović uporedila Anu Nikolić i Cecu

Rada Manojlović se, u posljednjem intervjuu, osvrnula na nekadašnji bračni par – Anu Nikolić i Stefana Đurića Rastu.

"NIJE IZMISLILA TOPLU VODU" Rada Manojlović uporedila Anu Nikolić i Cecu
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Naime, Rada Manojlović je pohvalila izgled koleginice, pa se osvrnula na njenu pjesmu “Bilo nam je lepo”.

Sve pohvale za Anin izgled i pjesme. Od Ane sam očekivala veliki povratak i ona je sa fizičkim izgledom napravila bum. Sviđa mi se što u jednoj pjesmi recituje, ali nije ona izmislila toplu vodu. Mnogi su zaboravili da je Ceca prva recitovala u pjesmi “Zadržaću pravo svoje” – prisjetila se Rada u intervjuu za Hit Informer.

Pjevačica Rada Manojlović ispričala je za domaće medije da je jedna žena na proslavi u Beogradu pokušala da je siluje i to se desilo nedavno.

Manojlovićeva je, naime, na početku istakla da ju je izvjesna djevojka tokom nastupa pipkala i dodirivala, te je na kraju otišla za njom do toaleta.

– Nedavno mi se desila nevjerovatna situacija na jednoj proslavi u Beogradu, nisam mogla ni da zamislim da će neka žena pokušati da me siluje! Dok sam pjevala na tom slavlju, jedna djevojka se sve vreme motala oko mene. Bila je i zgodna i lijepa, ‘brutalno’ je izgledala, ali nisam imala predstavu da voli isti pol. Dok sam pjevala, stalno me je pipkala, jednom me je i uštinula, ali to joj nisam zamjerila. Mislila sam da je moj fan i da je srećna što joj pjevam. Sve mi je postalo jasno kad sam otišla u toalet. Dok sam prala ruke, ona je uletjela u WC. Stala je ispred vrata i nije htjela da me pusti. Šokirala sam se! – rekla je Rada za Informer, pa dodala da je djevojka bila izuzetno navalentna, te da joj nije dala da izađe iz toaleta.