Zabava

"NIJE JOŠ KLEKNUO" Roditelji se od bruke i sramote odrekli pjevačice zbog veze sa STARIJIM MUŠKARCEM, a ona danas uživa sa milionerom

Pjevačica Nadica Ademov uživa u srećnom odnosu sa milionerom Damirom.

Nadica Ademov
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Njih dvoje čekaju drugo dijete, međutim pjevačica je nedavno otkrila da se još uvijek za njega nije udala.

– Ademov sam i dalje, ali nije ni privatno drugačije. Nije još kleknuo, to morate sa njim da vidite – rekla je pjevačica i otkrila kako zamišlja svoje vjenčanje.

Pročitajte još

– Svakako da će za vjenčanje biti žurka ovdje, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i vjerujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najvjerovatnije ću ispuniti svoju želju – rekla je Nadica koja ne krije da joj roditeljstvo izuzetno prija.

Roditelji je se odrekli zbog veze sa starijim

Inače, prije ove romanse, Nadica je imala jedan buran period, i tada se spekulisalo da je se porodica odriče zbog veze sa starijim muškarcem. Nakon što je okončala vezu sa njim, uslijedila je veridba sa drugim dečkom, koju je ubrzo raskinula.

Nadica Ademov sa mužem
FOTO: DRAGANA JANKOVIĆ / RINGIER

Mladić iz Beča je pjevačicu “Granda” vjerio na romantičan način, tako što ju je poveo na let helikopterom iz koga je zatim na livadi videla ogroman natpis sa pitanjem da se uda za njega. Ipak, veza je doživjela krah i Nadica je raskinula vjeridbu.

– Nisam više vjerena. Ne bih da otkrivam razloge zbog kojih smo se rastali, neka to ostane između nas. Mogu samo da kažem da je na tu odluku dosta uticala daljina – rekla je pjevačica za “Pulsonline”.

Jednom prilikom je govorila i o zajedničkom životu sa starijim muzičarem Daliborom Stanojevićem, koji ima troje djece i dva braka iza sebe, a koji je čak završio i iza rešetaka. Tada se osvrnula na priče da je se porodica odrekla upravo zbog ove ljubavi.

– Istina je to što se pisalo, ali sada sam u dobrim odnosima sa svojim roditeljima. Sada je sve u najboljem redu – rekla je Nadica tada.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu