Zabava

"NIJE MI BILO SVEJEDNO" Stanija se vidjela sa Kristijanom, otkrila sve detalje

Iako je trebalo da se suoče pred sudijom, do susreta između Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića naposlijetku nije došlo, iako je starleta došla iz Amerike u Srbiju upravo zbog toga.

"NIJE MI BILO SVEJEDNO" Stanija se vidjela sa Kristijanom, otkrila sve detalje
FOTO: Z.LONČAREVIĆ,P.DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

  Trebalo je iz Amerike u Srbiju da dođem tek slijedeće nedjelje, ali doputovala sam ranije jer sam imala zakazano saslušanje u petak. Htjela sam da dam iskaz iako sam znala da će Kristijan istog dana doći u tužilaštvo, ali, kada sam ga vidjela, nije mi bilo svejedno. Zamolila sam preko advokata nadležne organe da odlože moje saslušanje, jer nisam željela da ga sretnem – ispričala je Stanija za Informer.

– Reći ću pred tužiocem sve što imam slijedeće nedjelje. Uplašena sam za svoj život jer sam navikla da se slobodno krećem po ulici. Mene narod voli, idem na pijacu i šetam normalno, a sada moram da se okrećem jer se plašim da me neko od njegovih prijatelja prati. Ali o tom potom, ne želim da pričam mnogo o Kristijanu Goluboviću dok ne dam svoj iskaz u policiji – dodala je.

FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE

– Dao sam izjavu da glumimo i pričamo svašta kako bismo dizali rejting. Digla se pompa da će neko da ubije Staniju Dobrojević bez razloga. Vi znate kakav sam ja, kad padnu kapci ovim dremačima za stolom, ja uhvatim i lupim neku glupost, digne se rejting i tako zarađujem novac – ispričao je Kristijan Golubović, kako prenosi spomenuti dnevni list.

– Rekli su mi da treba da prisustvujem njenom saslušanju slijedeće nedjelje da bi vidjeli da ne mislim ozbiljno i da je neću ubiti – zaključio je bivši robijaš.

Njih dvoje su u sukobu već pet godine, još od rijalitija “Farma 5”, kada je Golubović zahtijevao od Dobrojevićeve da mu da 12.000 evra jer je navodno organizovao svoje glasače da glasaju za nju. Nakon što mu je isplatila novac, primirje je trajalo tri meseca, a onda je Kristijan objelodanio da je navodno imao intimne odnose sa Stanijom, na šta mu je ona uzvratila tvrdnjama da njegova kćerka navodno nije njegove dijete, zbog čega joj je on zaprijetio smrću u “Zadruzi 4”.

Prihvati notifikacije