Hronika

NIJE MU POMOGLA NI PROMJENA IMENA U Banjaluci uhapšen još jedan bjegunac iz Srbije

Policija u Banjaluci uhapsila je Bobana Munjizu alias Slobodana Đakovića za kojim je bila raspisana međunarodna potjernica MUP-a Srbije zbog razbojništva, saznaje Srpskainfo.

NIJE MU POMOGLA NI PROMJENA IMENA U Banjaluci uhapšen još jedan bjegunac iz Srbije
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Izvor iz policije objasnio je da je bjegunac otkriven nakon kriminalističko- tehničke obrade, odnosno nakon uzimanja otiska prsta.

-Tokom istrage utvrđeno je da je bjegunac iz Srbije koji se zvao Slobodan Đaković i za kojim je raspisana međunarodna potjernica u Sanskom Mostu promijenio svoje ime i prezime u Boban Munjiza- objasnio je izvor iz policije.

Pročitajte još

Policijska uprava Banjaluka danas je saopštila da je identifikovala i uhapsila lice inicijala B.M. iz Banjaluke za kojim je raspisana Interpolova potjernica od strane Interpola Beograd, zbog počinjenog krivičnog djela „Oružano razbojništvo“.

– Kod B.M. je pronađena i oduzeta falsifikovana vozačka dozvola Republike Srbije, te je u vezi sa tim u toku rad na dokumentovanju krivičnog djela „Falsifikovanje isprave“.Po završetku navedenih aktivnosti lice će biti predato u Sud Bosne i Hercegovine, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti- saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.