Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NIJE PRIJATNO BITI U MOJOJ KOŽI” Pjevačica progovorila o problemima sa kilažom

Zabava
Autor:

Foto: indy_ara_indira/instagram/screenshot

Otkako se sa samo 19 godina pojavila na estradi sa pjesmom “Bato, bre”, pjevačici Indiri Aradinović Indi mnogi su predviđali blistavu karijeru, a publika ju je proglasila najljepšom pjevačicom na estradi.

Nakon više od deset godina i estradnog debija, Indi je otkrila koliko joj je titula najljepše odmogla, zbog čega je morala da se bori duplo više od svojih kolegica, ali i kako se danas nosi s negativnim komentarima na račun svoje kilaže.

View this post on Instagram

?2019?

A post shared by INDY Singer (@indy_ara_indira) on

– Nije prijatno biti u mojoj koži, jer se nisam ugojila od lijepih kolača, što se kaže. Kada dobijem višak kilograma, to je zbog stresa, jer se bavim emocionalno i psihički iscrpljujućim poslom. Ali, nikada nisam klonula duhom. Cijeli život je borba, nema “neću” i “ne mogu”. Poenta je u tome koliko brzo ustaneš, a ne koliko puta padneš. Sve ima svoje vrijeme, a kada sam bila mlađa, možda nisam imala ovu pamet. Sada imam komplet – kaže pjevačica.

Kod Indi i njene sestre Edite, koja je također pjevačica, stalno je uzbudljivo, puno emocija i strasti. Edita je temperamentna, baš kao i njena sestra Indi. Njihov karakter je, mnogi kažu sličan, ali opet su njih dvije veoma različite. Za medije su izjavile kako su veoma srećne jedna zbog druge.

(azra.ba)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO