Zabava

"NIJE PRIJATNO BITI U MOJOJ KOŽI" Pjevačica progovorila o problemima sa kilažom

Otkako se sa samo 19 godina pojavila na estradi sa pjesmom “Bato, bre”, pjevačici Indiri Aradinović Indi mnogi su predviđali blistavu karijeru, a publika ju je proglasila najljepšom pjevačicom na estradi.

"NIJE PRIJATNO BITI U MOJOJ KOŽI" Pjevačica progovorila o problemima sa kilažom
FOTO: INDY_ARA_INDIRA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nakon više od deset godina i estradnog debija, Indi je otkrila koliko joj je titula najljepše odmogla, zbog čega je morala da se bori duplo više od svojih kolegica, ali i kako se danas nosi s negativnim komentarima na račun svoje kilaže.

https://www.instagram.com/p/Bq-TVfZHpsx/

Nije prijatno biti u mojoj koži, jer se nisam ugojila od lijepih kolača, što se kaže. Kada dobijem višak kilograma, to je zbog stresa, jer se bavim emocionalno i psihički iscrpljujućim poslom. Ali, nikada nisam klonula duhom. Cijeli život je borba, nema “neću” i “ne mogu”. Poenta je u tome koliko brzo ustaneš, a ne koliko puta padneš. Sve ima svoje vrijeme, a kada sam bila mlađa, možda nisam imala ovu pamet. Sada imam komplet – kaže pjevačica.

https://www.instagram.com/p/BniWwzpiF8Q/

Kod Indi i njene sestre Edite, koja je također pjevačica, stalno je uzbudljivo, puno emocija i strasti. Edita je temperamentna, baš kao i njena sestra Indi. Njihov karakter je, mnogi kažu sličan, ali opet su njih dvije veoma različite. Za medije su izjavile kako su veoma srećne jedna zbog druge.

(azra.ba)