Zabava

NIJE SVE TAKO IDILIČNO Bojana iskreno o tome šta se dešava u Nikolinom i njenom domu (FOTO)

Bojana Barović i Nikola Rokvić važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a manekenka je sada otkrila kako izgleda jedno jutro u njihovom domu, sa dvoje djece.

NIJE SVE TAKO IDILIČNO Bojana iskreno o tome šta se dešava u Nikolinom i njenom domu (FOTO)
FOTO: VLADISLAV MITIĆ/RAS SRBIJA

Iako mnogi na društvenim mrežama ne predstavljaju život onakvim kakav zaista jeste, već uljepšavaju realnost, Bojana je uradila suprotno i time pridobila brojne simpatije.

Manekenka je podijelila fotografiju na kojoj ona i Nikola uživaju u zimskoj idili, ali je u opisu iste napisala da jutro u njihovoj kući zapravo izgleda potpuno drugačije.

Voljela bih da vam kažem da nam je jutro ovako počelo, ali nije. Počelo je potpuno drugačije… Nikola odlazi na sastanke, ja ostajem sama sa njih dvoje, ona nešto stalno traži, on se dere iz dubine mozga ako ga spustim, pokušavam da završim doručak sa jednom rukom naravno sve se prosipa, havarija na sve strane. Aliii ova slika je mnogo ljepša zar ne. Ako baš želite možda jedno tako ludo jutro kojih ima mnogo više završi u storiju, ali eto ponekad, samo ponekad izgleda i ovako – napisala je Bojana.

Bojana i Nikola u februaru ove godine dobili su sina Simeona, dok kćerka Leona ima tri godine.

(Blic)