Zabava

"Nikad se neću pretvoriti u PLASTIČNU NAKAZU" Pjevačica nakon zlostavljanja pobjegla u Kanadu pa otvorila dušu

Hrvatska pjevačica Vlatka Pokos odselila se u Kanadu, a u posljednje vrijeme se rijetko pojavljuje u javnosti. Ovog puta je iznenadilasvoje Instagram pratioce starim fotkama sa ljetovanja na Karibima. Ispod objave napisala je duži opis u kom objašnjava kako se nosi sa starenjem i zašto nikad neće biti "plastična nakaza"

"Nikad se neću pretvoriti u PLASTIČNU NAKAZU" Pjevačica nakon zlostavljanja pobjegla u Kanadu pa otvorila dušu
FOTO: FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ove fotografije su privatne i nikad do sada objavljene. Starijeg su datuma ali uvijek vrijedi prisjetiti se lijepih mjesta koja smo posjetili, zar ne – započela je Pokos.

– Mnogi ljudi mi se javljaju i govore da bi trebalo da budem više prisutna na Instagramu pa ću to i učiniti. U poplavi plastike ponosna sam na svoju prirodnost – rekla je Pokos o plastičnim operacijama i dodala:

– Imam pozitivan odnos prema životu, sazrevanju i promenama koje donose godine. Činim sve da živim zdravo i usporim znakove starenja ali nikad se neću pretvoriti u plastičnu nakazu iz Fotošopa – obećala je Vlatka koja u šestoj deceniji izgleda fenomenalno.

Inače, Vlatka se posljednjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, a njena prošlost prepuna je turbulentnih dešavanja. Nakon razvoda se odselila za Kanadu, a nakon više godina je progovorila o svemu i otkrila da mu je muž zlostavljao, te da je morala da pobjegne, prenosi Blic.

Vlatka je 2001. godine, kada je imala 31. godinu, započela vezu sa tada 58-godišnjim Josipom Radeljakom, vjenčali su se, a brak je bio vrlo buran. U svojoj knjizi “Život u raju”, koju je izdala 2010. godine, opisala je kroz kakve probleme su prolazili.

– Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam dio posluge koja se sa mora vraćala u automobilu sa prtljagom – navela je Vlatka.

Prihvati notifikacije