Sudbine

“Nikad se nije žalio” Mina Kostić otkrila detalje iz Džejevog života koje je malo ko znao

Pjevačica Mina Kostić snimila je duetsku pesmu sa Džejem, ali mu i bila prijateljica.

“Nikad se nije žalio” Mina Kostić otkrila detalje iz Džejevog života koje je malo ko znao
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Teško mi je svakog dana. Mnogo mi nedostaje. Uvijek mi je knedla u grlu kada pjevam njegove pjesme. Najviše mi nedostaju njegove šale i ko je on u stvari. Najljepše uspomene me vezuju za putovanja, uvijek je bilo zezanje. Imala sam tu čast da provedem veliki dio života sa takvom legendom. Kritikovala sam ga kada popije, ali on to nije konstatovao. Imali smo super odnos, mnogo me je volio i poštovao. Uz njega sam odrasla rekla je Mina za emisiju Blic dan.

FOTO: D. ZIVANCEVIC/RAS SRBIJA
FOTO: D. ZIVANCEVIC/RAS SRBIJA

Prema njenim riječima, on je uvijek bio tu za nju.

Mnogo toga sam prošla, nije mi bio potreban savjet, ali sam učila od njega. Od devedesetih smo se družili, pjevala sam u njegovom klubu, i poslije smo snimali zajedno kod Marine i Fute. Malo se spavalo kada sam se družila sa njim, to mi je smetalo, ali sam se brzo navikla. Bez njega nije to to. Kad god se opusti i popije, počne da plače kada me čuje da pjevam- rekla je Mina, pa dodala:

Bio je povučen, nije izlazio. Mnogo toga je prošao, bio je razočaran, nažalost se prepustio alkoholu i tom životu. Nije se nikada žalio – otkrila je ona, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije