Sudbine

"Niko ne vjeruje da si glumica" Jelena Čvorović Paunović dobila divan kompliment od Mire Banjac

Glumica Jelena Čvorović Paunović, preminula je danas u Beogradu u 75. godini.

Jelena Čvorović Paunović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Jelenu će publika pamtiti po čuvenim ulogama u “Porodičnom blagu” i “Srećnim ljudima”, gdje je igrala Kasandru, odnosno Žaklinu, a u posljednjem intervjuu prije tri godine za Blic, prisjetila se upravo tog perioda svog života.

– Osoba sam koja voli budućnost, volim naravno svoje uloge, gospodin Pavić je učinio mnogo za mene. Kćerki su u školi rekli da joj ne vjeruju da sam ja glumica. Igrala sam u Beogradskom dramskom pozorištu. Snimila sam onda seriju i svi su joj povjerovali. Imam u tom smislu veliku zahvalnost prema gospodinu Paviću koji je napisao taj divan lik za mene, koji me je prepoznao. Najluđi lik je u “Srećnim ljudima”, djeluje autentično do te mjere… Zbog uloge u “Porodičnom blagu” mi je gospođa Banjac rekla: “Dušo, niko ne vjeruje da si glumica, svi misle da smo te negdje navatali”. To jeste kompliment za mene – rekla je Jelena tada za Blic, a na pitanje da li i sama sebi izmami osmijeh na lice kada pogleda jednu od epizoda tih serija, odgovara potvrdno.

Jelena Čvorović Paunović
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

– Apsolutno. To je do te mjere dobro zapisano da se samo glumi, igra, i samo mi je žao što nisam bila ljepša tamo. Samo volim da sam lijepa – zaključila je glumica kroz smijeh.

Jelenu je prije nekoliko godina zadesila porodična tragedija kada joj je suprug, sa kojim ima kćerku Minu preminuo.

Pročitajte još

Igrala je u mnogim predstavama poput “Kokošijeg sljepila”, “Samoubice” i “Balkona”, a posle dvije popularne serije, gledali smo je još u “Stižu dolari”, “Bela lađa”, “Jelena” i drugim projektima…

U javnosti se nije mnogo pojavljivala, a na Instagramu je bila aktivna do prošle godine. Ni na toj društvenoj mreži nije dijelila puno fotografija iz privatnog života, ali smo ponekada mogli da vidimo njenu kćerku za koju je veoma vezana, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije