Banjaluka

"Niko sa mnom neće da popije kafu" Stanivuković obradovao porodicu Novaković iz Bijeljine, a posebnu želju ispunio je njihovom sinu Ljubiši (VIDEO)

Potresla me je priča o porodici Novaković, roditeljima sa troje djece sa poteškoćama u razvoju, zato sam prešao 260 kilometara kako bih ih posjetio i pružio podršku i ruku prijateljstva.

Draško Stanivuković priča sa porodicom Novaković
FOTO: DRASKO STANIVUKOVIC/FACEBOOK/SCREENSHOT

Napisao je ovo gradonačelenik Draško Stanivuković i poručio da se pridružio akciji koju je započela organizacija “Srbi za Srbe”.

– Budimo prijatelji jedni drugima, a porodici Novaković obnovićemo kuću i omogućiti bolje životne uslove – navodi se u njegovoj objavi uz ostavljen broj 17763.

Емотиван сусрет са породицом Новаковић

Потресла ме је прича о породици Новаковић, родитељима са троје дјеце са потешкоћама у развоју, зато сам прешао 260 километара како бих их посјетио и пружио подршку и руку пријатељства.На овај начин сам се придружио акцији коју је започела организација Срби за Србе.Будимо пријатељи једни другима, а породици Новаковић обновићемо кућу и омогућити боље животне услове!📞17763

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Monday, September 25, 2023

Pročitajte još

Ova porodica živi kod Bijeljine. Želja majke je da obnove kuću, uredi kupatilo i da djeca imaju sobu.

– Odem u kafić i niko sa mnom neće da popije kafu – rekao je mladi Ljubiša Novaković. Stanivuković mu je ispunio želju i sa njim sjeo u kafić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije