Hronika

"Nikola je bio uvijek korektan, oženjen i imućan" Ovo je čovjek koji je KRVNIČKI UBIO ženu, pa sebe

Nikola Lazarević (45) iz Požarevca, koji je u srijedu oko 17 sati nožem nasmrt izbo Lelu Stojadinović (55) na Novom Beogradu pa izvršio samoubistvo, svojim bezumnim činom zaprepastio je sve koji ga poznaju.

"Nikola je bio uvijek korektan, oženjen i imućan" Ovo je čovjek koji je KRVNIČKI UBIO ženu, pa sebe
FOTO: FOTO: NIKOLA LAZAREVIĆ / DRUSTVENE MREZE

E, moj druže i prijatelju, nije trebalo ovako. Počivaj u miru – napisao je jedan Nikolin prijatelj na Fejsbuku, opraštajući se od njega.

Oni koji su ga poznavali kažu da je Nikola za njih bio korektan čovjek, oženjen i imućan.

– On živi u Požarevcu sa suprugom i porodicom. Imao je autolimarsku radnju i šlep službu. Posao mu je dobro išao, lijepo je zarađivao, tako da je porodica bila materijalno obezbjeđenja. Njegova supruga je takođe fina žena, a šta se s njim desilo vjerujte da ne znamo – kaže jedan šokirani komšija iz Požarevca i dodaje:

Čuli smo da je ubio neku ženu u Beogradu, pa sebe, a ko je njemu ta žena mi ne znamo. Pročitali smo da su bili emotivni partneri, što nam nije jasno, jer Nikola u Požarevcu ima svoju suprugu. Ja sad ne mogu da tvrdim da mu je ubijena bila djevojka, nisam ih nikada vidio zajedno, niti znam ko je ta žena. Čudna situacija – priča on.

Pročitajte još

Od pokojnog Lazarevića na društvenim mrežama se oprostila i njegova supruga. Ona je objavila niz njihovih zajedničkih fotografija, na kojima su zagrljeni, a prijatelji su joj ispod izjavljivali saučešće.

Podsjetimo, tijela muškarca i žene u stanu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu 15. maja oko 17 sati pronašao je sin (23) ubijene žene. Komšije iz zgrade su ispričale da je Lela došla tu nešto ranije, kako bi pričuvala stan svojoj mami.

Lelu nismo dobro poznavali, nije živjela ovde. Tu joj živi mama, ali je žena otišla u banju, a Lela je došla da čuva stan dok ona nije tu. U srijedu je kod nje došao taj čovek, njega tek ne poznajemo, ali su u jednom momentu postali jako bučni. Iz stana je dopirala cika i vika, bilo je jasno da se svađaju – ispričao je komšija i dodao da je Lelin sin ubrzo došao i zatekao jeziv prizor.

Ispostavilo se da je muškarac prvo pretukao ženu, pesnicama je izudarao, tako da je bila sva modra. Onda ju je iskasapio kuhinjskim nožem i na kraju je sebi zario nož u vrat – ispričale su šokirane komšije.

Kako smo ranije saznali, ubijena žena i muškarac koji se ubio bili su emotivni partneri, piše Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu