Zabava

NIKOLINI OSTALE HIPOTEKE Za vilu u Hrvatskoj voditeljka i njen suprug uzeli kredit od 800.000 evra

Vila u kojoj su Vidoje Ristović i Nikolina Pišek sa kćerkom planirali da žive u Hrvatskoj navodno se vodi na ime voditeljke.

NIKOLINI OSTALE HIPOTEKE Za vilu u Hrvatskoj voditeljka i njen suprug uzeli kredit od 800.000 evra
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RINGIER

Međutim, kako pišu mediji, njih dvoje kuću nisu kupili za keš u potpunosti, već su podigli kredite kod jedne banke iz Austrije.

Kako kaže izvor za Kurir, u pitanju su dvije pozajmice od po 400.000 evra, odnosno ukupno 800.000 evra, za šta su stavili hipoteke.

Nekretnina je vrijedila ukupno oko milion i po evra, što znači da su ostatak od 700.000 evra platili u gotovini.

Pročitajte još

Nikolina sad kao vlasnica kuće mora da otplaćuje rate kredita koje su sigurno visoke, a ta kuća očigledno neće biti predmet podjele imovine jer se nije vodila na Vidoja.

– Mislim da je u ovom trenutku najmanje bitno to kako ćemo da podijelimo imovinu. I dalje nisam dobro, ne znam zašto ljudi misle da razmišljam o materijalnim stavima u trenutku kada je moja bol nemjerljiva. Još jednom molim sve ljude, pa i novinare da mi daju prostora i da imaju razumjevanja za mene. Treba mi saosjećanje i mir. Ne bih da se od ovoga pravi senzacija – poručila je Pišekova povodom priča o podijeli imovine ranije, piše Blic.

FOTO: LOLA STOJANOVIĆ / RINGIER
FOTO: LOLA STOJANOVIĆ / RINGIER

Miša Grof je ranije rekao da se sva imovina njegovog sina vodi na njegovo ime i da će o podijeli nasljedstva, kad za to dođe vrijeme, samo on odlučivati.

– Sva imovina mog sina vodi se na moje ime, ne znam samo zbog čega se sad o tome priča i zašto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Ja sam izgubio sina, ne razmišljam o imovini. Što se dijeljenja imovine tiče, sve je moje i ne znam za kakvo me dijeljenje pitate. Briga me šta se piše u medijima. Sahranjujem sina, ne znam šta očekujete još da vam kažem. Moje nasljedstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem – poručio je Miša bijesno za Republiku.

Prihvati notifikacije