Zabava

Nina Janković iskreno o poslu i porodici "Radila sam za male honorare, bilo je baš teško"

Iako danas važi za jednu od plaćenijih, glumica kaže da joj novac nikada nije bio presudan u biranju projekata, već uloga i sam scenario.

Nina Janković iskreno o poslu i porodici "Radila sam za male honorare, bilo je baš teško"
FOTO: KOSTADIN KAMENOV/RAS SRBIJA

U posljednjih 12 godina Ninu Janković smo gledali u mnogim filmovima i serijama, a iako je postigla veliki uspjeh, kaže da novac nikada nije bio presudan za učestvovanje u nekom projektu.

Mlada glumica se dotakla hiperprodukcije, kao i usklađivanja posla sa dvoje male djece.

– Novac je najmanje važan, snimala sam i za baš male honorare, bitni su mi scenario, reditelj i kolege, da mogu da se pronađem u toj ulozi. Odbijala sam kada ne mogu da se pronađem. Do sada se nijednom nisam pokajala i kada projekat ispadne dobar na kraju, znam da ja ne bih odigrala dobro kao ta glumica – rekla je Nina, te je kratko dodala o hiperprodukciji:

Pročitajte još

– Ima mjesta za sve, dosta se radi, nikada nije bilo ovako. Do sada sam radila kvalitetne projekte.

Nina ističe da su joj zbog dvoje male djece svi projekti zahtjevni.

– Svako snimanje mi je izazov, vraćam se kada su djeca razdražljiva, bolesna, pa se bude noću, a moram da ustajem u pet ujutru za snimanje. Bilo mi je jako naporno, moram priznati, moj umor se vidi, što mislim da je za Jadranku dobro jer je realno prikazuje – istakla je glumica, kojoj je jedan od posljednjih projekata bila serija “Mama i tata se igraju rata”.

– Sada se više i ne sjećam anegdota sa snimanja, imala sam malu bebu od četiri mjeseca tada, bio mi je haos, kao i Jadranki, nespavanje, što se vidi po mojim podočnjacima i slabo pamtim snimanja, samo osjećaj – iskrena je Nina, te je dodala:

– Jako je teško zadržati pažnju publike, uglavnom su druge sezone slabije od prve, ali mislim da smo uspjeli. To je veliki uspjeh. Bilo je teško na snimanju, dok sam čitala scenario sam bila uvjerena da će biti dobro, možda je po mom ukusu i bolja. Vjerujem da će biti treće sezone, nikad se ne zna…

Za kraj, godinu 2022. je opisala u tri riječi:

– Brza, stresna i divna. Stvarno mi se desilo i mnogo lijepih projekata.

Nina se na crvenom tepihu povodom premijernog prikazivanja druge sezone pomenute serije pojavila u mini suknji, a njen partner u projektu Gordan Kičić je za tu priliku odabrao farmerke i sako. Svetozar Cvetković je iznenadio pojedine pojavivši se na crvenom tepihu u dukserici i sa šalom oko vrata, ležerno su bili obučeni i Nebojša Ilić i Milica Mihajlović.

Haotično je sa dvoje djece

Nina priznaje da joj nije nimalo lako u odgajanju dvoje djece, ali da suprug i ona imaju svu neophodnu pomoć, prenosi Blic.

– Imam više pomoći od Jadranke, ali jeste haotično moram priznati, kao i svakoj mladoj majci koja se brzo vratila na posao i ima dvoje male djece. Uz dobru organizaciju, muža, njegove i moje roditelje, imamo i dadilju, uspijevamo. Morala je nekada mama hitno da dolazi iz Šapca da pomogne, ali se snalazimo – objasnila je glumica.

Prihvati notifikacije