Zabava

"NISAM HTJELA DA ISPADNEM JADNICA" Jelena Tomašević umalo nije snimila jedan od najvećih hitova zbog prekida sa Bosiljčićem

Pjevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić u braku su preko deset godina i važe za skladan par, ali su prije vjenčanja imali turbulencije, pa su u jednom periodu i raskinuli.

"NISAM HTJELA DA ISPADNEM JADNICA" Jelena Tomašević umalo nije snimila jedan od najvećih hitova zbog prekida sa Bosiljčićem
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

I baš u tom, za njih teškom periodu, nastala je Jelenina hit pjesma „Da mi je da mi se vrati“, koju je za nju napisao prijatelj i kolega Sergej Ćetković, ali ona je čekala dvije godine da bi je snimila, a pitanje je i da li bi se to desilo da se u međuvremenu nije pomirila sa Ivanom.

– Desilo se to prije više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: „Napisao sam ti jednu pesmu“. I pusti mi on „Da mi je da mi se vrati moj dragi”. Kažem da ne dolazi u obzir ja njemu da pjevam: “da mi je da mi se vratiš”. Stvarno, ja ispadam jadnica, neću da pjevam ovu pjesmu – ispričala je svojevremeno pjevačica u emisiji „Kec na jedanaest”.

Pročitajte još

Ona je mnogo kasnije pustila pjesmu Ivanu, a on se oduševio.

– I prođe neko vrijeme, bogami, mislim oko dvije godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: „E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpjevala” – ispričala je pjevačica.

Kada je čuo pjesmu, Ivan je bio oduševljen.

– Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila? – rekao joj je.

Nakon toga, Jelena je snimila “Da mi je da mi se vrati”, a njihov brak je stabilan i imaju kćerku.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu