Zabava

"NISAM IZ KORISTI SA NJIM" Voditeljka “Slagalice” progovorila o braku sa 18 godina starijim profesorom, evo šta joj posebno imponuje kod njega

Voditeljka "Slagalice" Jelena Simić više od dvije decenije uživa u ljubavi sa mužem Draganom Simićem, a ne krije da do nje dolaze negativni komentari na račun njihovog braka.

Jelena Simić, Dragana Simić
FOTO: _SIMICJELENA, INSTAGRAM / SCREENSHOT

Jelena Simić sa 18 godina starijim mužem ima dvoje nasljednika kćerku Unu i sina Aleksu.

– Naš brak je zasnovan isključivo na ljubavi. Dragan i ja smo dom gradili zajednički – istakla je nedavno voditeljka.

Ona je navela da sa Draganom nipošto nije iz koristi.

Pročitajte još

– Što se karijera tiče, dešavalo nam se da je sredina upućivala otrovne strelice na jedno od nas preko leđa onog drugog. Nije tu bilo nikakve koristi. Jedina mjera do koje mi držimo je mjera ljubavi – kazala je Jelena tad za Hello.

Šarmantna voditeljka za muža ima samo riječi hvale.

– Svako razočarenje lakše podnesem sa njim. Velika mi je podrška. Vole ga i moji prijatelji, uvijek mi napominju da ne dolazim bez njega – navela je za pomenut medij.

“Često se šali na moj račun”

– Dragan je živa enciklopedija. Imponuje mi da živim sa tako pametnim i duhovitim čovjekom. Stalno se šali, često i na moj račun. Posjeduje ogromnu energiju i ljudsku dobrotu, a na prvom mjestu je savršen otac našoj djeci – kazala je Jelena nedavno.

Dragan Simić (63) je, inače, profesor na Fakultetu političkih nauka. Jelena na društvenim mrežama nerijetko dijeli fotografije sa emotivnim partnerom, a u komentarima im često poručuju da su idealan par.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu