Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NISAM JE VOLJELA, BILO JE LJUBOMORE” Ivana Peters priznala detalje odnosa sa Gocom Tržan

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Odnos Ivane Peters i Goce Tržan godinama je bio tema medija, budući da njih dvije tokom jednog perioda života nisu bile bliske kao sada.

Ivana i Goca zajedno su počele karijeru u grupi “Tap 011”, da bi nakon nekoliko godina svaka krenula svojim putem. Međutim, o problemima u svom odnosu nisu željele da govore sve do sada.

– Goca i ja smo skroz različite i danas i oduvijek smo bile, a poznajemo se odlično jer smo odrasle zajedno. Išle smo u školu zajedno i stasavale u djevojčurke kroz grupu Tap 011. Danas ja nju odlično razumijem, kao i ona mene, jer se pratimo kroz cijeli život. Ranije je baš nisam voljela, uvijek je bila luđa i hrabrija od mene. Dok smo radile i sazrijevale, i sa njene i sa moje strane, bilo je ljubomore i sujete. Ona, na primjer, nije htjela da vježba pjevanje, pa joj je smetalo kad hvale moj glas, koji je bio rezultat velikog rada – ispričala je Ivana za Srpski telegraf.

Pjevačica je dodala da danas podržava Gocu u svemu što radi.

Foto: U. Arsić/RAS Srbija

– Samo da ne radi sebi nešto loše, meni je danas okej sve što Goca radi. Ona je potpuno otvorena i brbljiva, nekad i previše, što je u mladosti znalo da me čudi i da mi smeta, pa i sam joj i zamjerala što mora da govori stvari za koje zna da će izazvati pažnju medija i skandalozne naslove, ali to mi je danas beskrajno zanimljivo i drago mi je što je Goca ostala svoja i ista – navela je Ivana.

Posljednjih godina, otkako su obje postale majke, njihovo prijateljstvo se učvrstilo.

– Majčinstvo nas je promijenilo obje i oplemenilo, i nas i naš odnos. Ona je kao i moja kćerka Račica i super se kapiraju međusobno. Sada kad smo na sceni zajedno, Goca i ja se gledamo i smijemo očima stalno, a razumijemo se i bez riječi. Podmlađujemo se kad smo zajedno i uživamo ja u njenoj, a ona u mojoj sreći – rekla je Ivana Peters za pomenuti medij.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO