Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NISAM ZNALA KAKO DA DOĐEM DO SINA” Srpska misica o drami kroz koju je prošla kada je POPLAVA prekinula njenu svadbu

Zabava
Autor:

Foto: Milica Jelic/Instagram

Nekadašnja mis Srbije Milica Jelić i košarkaš Ivan Paunić u nedjelju su organizovali svadbu u jednom prestoničkom hotelu, a slavlje je prekinuto jer je sala poplavila.

Nastala je prava drama što je misica ekskluzivno ispričala za Blic.

Dva puta su odlagali svadbu, a treći put kada su riješili i da je organizuju, desio se peh koji će vječno pamtiti. Dok su se veselili u elitnom hotelu sa nekoliko stotina prijatelja i rođaka, Milica Jelić i Ivan Paunić nisu ni slutili da će im poplava u junu na trenutak uništiti slavlje. Iz Hrama Svetog Save, gdje su se pred Bogom zakleli na vječnu ljubav, mladenci su se sa gostima uputili u restoran hotela, gdje su pjevali i igrali, a onda je nastao pravi haos. Voda je poplavila salu, a gosti sa mladencima su evakuisani. Na svu sreću ništa nije bilo toliko ozbiljno, pa su se poslije sat vremena kada je sve sanirano, vratili i nastavili slavlje do kasno u noć.

– Bilo nam je baš lijepo, ali onda se desio peh sa poplavom. To je bila viša sila, ali nam nije pokvarila svadbu – kaže Milica Jelić, koja će zajedno sa suprugom i gostima pamtiti vjenčanje.

– Moram da priznam da smo uprkos svemu baš ponosni na naše prijatelje, jer se njih 90 odsto vratilo i svi su čekali da nastavimo žurku. Zbog toga sam čak pustila i suzu kada sam vidjela koliko nas ljudi voli. To je nešto što je ostavilo najveći utisak jer se dogodila takva stituacija koju niko nije mogao da predvidi. Naša zemlja je, nažalost, već jednom imala problem sa poplavama i nije nešto što se dešava prvi put – kaže Milica.

Foto: Screenshot Instragram

No, ovoj lijepoj mladi najveći problem prilikom poplave predstavljalo je to što je njen šesnaestomjesečni sin Luka bio u apartmanu na osmom spratu.

– To mi je bio najveći problem. Moje dijete je bilo na osmom spratu, a liftovi nisu radili. Strah me je obuzeo. Nisam znala kako da dođem do svog djeteta. Ali, na svu sreću sve se brzo riješilo i napustili smo brzo hotel. Kada je sve sanirano, nastavili smo žurku i moram da priznam da je bila još bolja. Valjda su svi čekali da se vratimo, pa su gosti bili još veseliji. Mi smo željeli da im vratimo energiju. Svakako smo imali upamćeno vjenčanje – priznaje Milica i dodaje:

– Valjda smo toliko željeli da svadba bude još bolja, pa je atmosfera bila odlična – istakla je ona.

Dodaje da je čula da stariji kažu da kada padne kiša na svadbi, mladu i mladoženju očekuje sreća u braku.

– Ivan je bio pribraniji. Najvažnije je da je sve prošlo u redu, da smo se svi dobro proveli. Stvarno imamo svadbu za pamćenje – kaže Milica.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO