Zabava

"NISAM ZNALA ZA BOLJE" Aleksandra Prijović prokomentarisala svoj nekadašnji izgled (FOTO)

Pjevačica Aleksandra Prijović je ovih dana u centru pažnje zbog tri koncerta koja je održala u Beogradu, ali i zbog predstojećih pet koncerata u Zagrebu.

Aleksandra Prijović
FOTO: OLIVERA BUNIĆ/RINGIER

Mnogi se prisećaju njenih početaka i komentarišu kako je za kratko vrijeme uspjela da napravi ogroman uspjeh. Zbog toga se pevačica dotakla i svog nekadašnjeg izgleda i stajlinga i prokomentarisala da li je tada bila zadovoljna.

Prijović Aleksandra
FOTO: ZVEZDEGRANDA/YOUTUBE/SCREENSHOT

– Kad vidim svoje stare fotografije, predivno se osjećam… Šalim se. Svakako se ne sramim tih fotografija jer sam to bila ja. Pored mene trenutno sedi moj šminker koji je najbolji u državi i zna koliko te šminka može uljepšati, ali i poružniti. Neko je svojevremeno mislio kako je način na koji me šminkaju prikladan i da tako treba da izgledam. Sad kad se sjetim tog perioda, sigurno se ne bih odlučila na takav stajling, frizuru i šminku, ali ja u tom trenutku nisam znala za bolje, a ljudi koji su to radili mislili su da tako treba – rekla je Prija za Story.

Pročitajte još

Pjevačica je istakla da nikad nije skirvala estestke operacije.

– Nikad nisam skrivala da sam imala estetske korekcije, to se vidi. Ono što sam htjela, na sebi sam minimalno promijenila. Najbitnije mi je bilo da to ne izgleda napadno. Sad se osjećam bolje. Samo bih htjela da naglasim, ne krivim nikog, ali smatram da sam tad trebala izgledati prikladnije svojim godinama – iskrena je Aleksandra.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije