Sudbine

"Nisi ostvario mnoge snove, hvala ti na svemu" Igor Starović sahranjen uz svoju pjesmu "Kristina" (FOTO)

Pjevač grupe "Divlji kesten", Igor Starović, koji je preminuo u 58. godini, nakon kratke borbe sa bolešću, ispraćen je danas na vječni počinak na groblju "Lešće" uz svoju pjesmu "Kristina".

"Nisi ostvario mnoge snove, hvala ti na svemu" Igor Starović sahranjen uz svoju pjesmu "Kristina" (FOTO)
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Igorova braća Aleksandar, Boris i Andrej oprostili su se od svog najmilijeg uz suze, a prijatelji i porodica su im pružali podršku u najtežim trenucima.

FOTO: LOLA STOJANOVIĆ / RINGIER
FOTO: LOLA STOJANOVIĆ / RINGIER

– Nije ostvario mnoge snove, utjehe možemo pronaći u bogatoj riznici njegove duše, on je živ. Mirno spavaj, hvala ti na svemu, putovanje umjetničke duše se nastavlja – održala je potresan govor prijateljica Maja, piše Blic.

Pročitajte još

Sahrani je prisustvovala i Zorana Pavić koja nije prestajala da plače, a tu je bio i Filip Žmaher.

Članovi grupe “Neverne bebe” takođe su došli da isprate Igora na vječni počinak.

Igor je umro na Drugoj hirurškoj klinici. Muzičaru je pukla aorta, a borba za njegov život trajala je pet dana. U jednom trenutku Igor se osjetio bolje, ali je kasnije ipak preminuo.

Podsjetimo, Igor je proveo 10 godina u bendu “Divlji kesten” gde je bio pevač, kompozitor i aranžer. Grupa je nastala 1992. godine za vrijeme rata i odmah su postali miljenici publike. Snimili su pet albuma iza kojih su ostali veliki hitovi: “Suze krijem, same teku”, “Ti si moja muzika”, “Kristina”, “Zorane, Zorane”, “Nataša”, “Gori, gori, srce moje.

Prihvati notifikacije