Politika

“Nismo džungla, pa da se ne vidi” Načelnik Rogatice šokiran tvrdnjama ministra Heleza o tajnim VOJNIM KAMPOVIMA

Načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić izjavio je da su netačne tvrdnje ministra odbrane u Savjetu ministara Zukana Heleza da na području opštine Rogatica postoje vojni kampovi za obuku i da posjeduje fotografije o tome.

Zukan Helez
FOTO: FENA/AMER KAJMOVIĆ

Jagodić je poručio da je nevjerovatno da na tako ozbiljnoj poziciji može biti čovjek koji širi takve dezinformacije.

– Izjava Zukana Heleza da na području opštine Rogatica postoje vojni kampovi za obuku, za koje tvrdi da posjeduje fotografije su čiste izmišljotine i laži koje samo bolestan um može izmisliti. Nevjerovatno je da ovakav čovjek može biti na tako ozbiljnoj poziciji. Takvim postupcima i manipulisanjem javnosti on uopšte ne doprinosi stabilizaciji prilika u BiH. Pogotovo što kaže da ima i slike, da su dojave i tako dalje – objavio je načelnik Rogatice na Fejsbuku.

Изјава Зукана Хелеза да на подручју општине Рогатица постоје војни кампови за обуку, за које тврди да посједује…

Posted by Milorad Jagodić on Thursday, November 23, 2023

Dodao je da nikakve podloge o bilo kakvoj istini o tome nema, da bi se moglo takvo nešto izjaviti.

Pročitajte još

– Takođe što tačno definiše lokacije da je to Rogatica i Maglić. Nismo mi džungla pa da se to ne može vidjeti, to se može provjeriti svaki dan. Čiste laži čovjeka koji ima samo jedan zadatak, a to je da širi ovakve dezinformacije i da radi ovakve prljave stvari – naveo je Jagodić.

Podsjećamo, ministar odbrane BiH Zukan Helez je za Radio Slobodna Evropa izjavio da na području Rogatice i području planine Maglić postoje vojni kampovi za obuku, za koje, kako tvrdi, posjeduje i fotografije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu