Zabava

"Nismo našli zajednički jezik" Nadežda Biljić otkrila šta je Popović rekao kada je raskinula ugovor sa "Grandom"

Pjevačica Nadežda Biljić proslavila se učešćem u "Zvezdama Granda".

"Nismo našli zajednički jezik" Nadežda Biljić otkrila šta je Popović rekao kada je raskinula ugovor sa "Grandom"
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Ona je nakon takmičenja potpisala petogodišnji ugovor sa “Grand” produkcijom, a sada je otkrila kako je Saša Popović reagovao kada je odlučila da ga prekine.

Naime, Nadežda je nakon takmičenja potpisala ugovor sa Grandom na pet godina, a sada je otkrila kako je izgledao posljednji sastanak sa Popovićem, kada je napustila produkciju za koju je radila.

– Jesam, na pet godina. Imala sam nastupe, sjećam se da u jednom periodu uopšte nisam imala posla, a u tom periodu me je jedan bend iz Valjeva zvao da radimo i ja sam okrenula Sašu Popovića i pitala ga da li možemo da se vidimo, on me je pozvao u kancelariju i rekla sam mu da ne mogu da sjedim kući, a on me zove Nađa i rekao mi je ‘Nađa, nema nikakvih problema, šta god da ti treba vrata Granda su ti otvorena’. Mi nismo u svađi, samo nismo našli zajednički poslovni jezik. Nakon toga sam se vratila u Valjevo i tri-četiri godine sam radila sa tim bendom – rekla je ona.

Pročitajte još

Podsjetimo, Nadežda Biljić je svoju karijeru započela sa 18 godina.

Nadežda se u jednom periodu životu povukla iz medija, a onda je ušla u rijaliti program Zadruga, o čemu je Nadežda iskreno govorila.

– Nisam se povukla, kada u životu ne postaviš prioritete na pravo mjesto, onda budeš u zapećku. Bila sam klinka, iz Valjeva došla u velegrad. Nije me progutao Beograd, ali mi je bilo bitnije da kupim krpice i idem sa društvom u kafanu, nego da štedim za pjesmu i spot. Bila sam mlada i nisam shvatala da će da me košta – rekla je ona, piše Nova.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije