Zabava

NIŠTA OD SLAVLJA Otkazan nastup Darka Lazića za Novu godinu u Bugojnu

Najavljeni nastup Darka Lazića za Novu godinu u klubu Dijamant u Bugojnu je privukao veliku pažnju medija.

NIŠTA OD SLAVLJA Otkazan nastup Darka Lazića za Novu godinu u Bugojnu
FOTO: DARKOLAZICFANPAGE/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Zbog trenutne situacije sa korona virusom svi su se pitali kako je moguće održati takav koncert uz poštovanje svih mjera.

Iako su iz kluba Dijamant tvrdili da će koncert biti održan uz poštivanje svih mjera, dakle ograničavanje broj gostiju, nastup je otkazan.

Pročitajte još

Kontaktirali smo Salku Gazića, menadžera kluba Dijamant u Bugojnu da nam pojasni kako je moguće odražavati koncert za Novu godinu u trenutnim okolnostima, prenosi Avaz.

– Koncert je otkazan, nema od toga ništa. Neće dolaziti stranci, samim tim nam je ograničen broj gostiju. Mi smo mislili da će biti moguće, ali eto izgleda da od toga neće biti ništa. Objava će biti skinuta sa društvenih mreža – otkrio je Gazić.

Građani Bugojna tvrde da pomenuti klub od početka pandemije ne poštuje nikakve epidemiološke mjere niti policijski sat, a ovu informaciju je Gazić striktno demantovao.

– Ne radimo mi iza policijskog sata. Ta informacija je pogrešna. Svima je jasno da su ugostitelji najgore prošli tokom korona virusa. Morali smo i taj novogodišnji koncert otkazati, toliko o tome da ne poštujemo mjere – kaže Gazić.