Zabava

"Nisu alavi, ne kupuju skupo" Suzana i Saša Popović važe za jednu od najbogatijih porodica, a evo kakvi su njihovi nasljednici

Pjevačica Suzana Jovanović i Saša Popović važe za jednu od najbogatijih porodica u Srbiji.

"Nisu alavi, ne kupuju skupo" Suzana i Saša Popović važe za jednu od najbogatijih porodica, a evo kakvi su njihovi nasljednici
FOTO: MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA

Suzana je po prvi put govorila o detaljima iz njihovog života i otkrila čime je prije više od dvije decenije zavela Popovića.

– Mislim da sam ga osvojila čistom i iskrenom dušom, normalnom pojavom, tim osmjehom na licu i vedrinom. On često kaže “Kad se probudiš i vidim da si raspoložena i nasmijana, ma meni danas ništa nije teško, kad vidim tu tvoju vedrinu, to je ono što me čini srećnim”. Mislim da sam ga najviše time osvojila i dan danas to radim, dajem mu vjetar u leđa i eneriju. Takođe, on često kaže “Kad sam potpuno istrošen, ja znam da kad zagrlim moju Suzanu da ću da se napunim lijepom energijom i da imam snage da nastavim da radim – ispričala je Suzana i dodala da je ključ njihovog uspješnog braka obostrano povjerenje i ljubav.

FOTO: MILAN ILIC/RAS SRBIJA
FOTO: MILAN ILIC/RAS SRBIJA

Na pitanje da li je teško pratiti svaki Popovićev korak i biti supruga najuspješnijeg čoveka na estradi, odgovara:

– Meni nije teško, Sale i ja se mnogo dobro razumijemo. Nekad ne moramo uopšte da pričamo, usaglašeni smo u svakom pogledu. Kod nas nema sukoba mišljenja, nema tenzije jer isto razmišljamo i iste ciljeve imamo. Postoji mnogo razumijevanja između nas, a prije svega mnogo ljubavi.

Kaže da je oduvijek bila veoma skromna i tome je naučila i svoju djecu, sina Danijela i ćerku Aleksandru, koje je zahvaljujući Saši izvela na pravi put. Danas je ponosna u kakve su ljude izrasli, kao i koliko su skromni i prizemni, uprkos bogatstvu koje ih okružuje.

– Djeca su odraz u ogledalu vas samih, a Sale i ja smo klasičan primjer da je to tako. Usadili smo im tu skromnost, pošteni su, vrijedni, nisu alavi, nisu željni ničega, a mogu da imaju sve. Ali mi nismo išli tim putem da sve mora da bude bajno i sjajno, da imaju sve najbolje. Išli smo kontra, sve prirodno i normalno, jednostavno, čak su mi i oni sami nametnuli, kada je kupovina garderobe u pitanju, uopšte ne gledaju brendove. Ne, oni vole i nose jednostavne stvari, mladalačke koje mogu sebi da priušte, a nisu skupe i uvijek posle kad se iznosi mi to poklonimo – ispričala je Suzana.

Prihvati notifikacije