Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NISU JEDNO ZA DRUGO” Nadeždina majka otkriva šta se dešavalo IZA ZATVORENIH VRATA

Zabava
Autor:

Foto: screenshot TV Pink

Slavica kaže da poslije svega što se desilo pjevačica samo spava i da ne može da podnese boravak u stanu gdje je došlo do incidenta.

Pjevačica i učesnica rijalitija Zadruga Nadežda Biljić prijavila je dečka Tomu Panića, a nakon turbulentne noći i šoka koji je preživjela uz nju je danonoćno majka Slavica Biljić. Prvu noć nakon incidenta provele su u Beogradu, u stanu u kojem je došlo do incidenta, što je pjevačica teško podnijela.

Zbog toga majka planira da je skloni u rodni grad Valjevo kako bi bila sa porodicom.

– Vodim je u Valjevo da ide na odmor i da spusti loptu. Mora da misli na sebe, da se odmori i oporavi od svega što joj se izdešavalo, a treba malo da misli i na svoju karijeru. Ostala sam uz nju da se odmori i odaspava što više, bilo joj je teško kad smo došle u stan u kojem se desilo to. Uz nas su bili prijatelji, oni su malo podizali atmosferu, ja nisam mogla. Otac je uspio da je nasmije, šalio se sa njom i pričao kako bi je oraspoložio – kaže Nadeždina majka za Blic.

Slavica dodaje da će sa nasljednicom voditi ozbiljne razgovore o njenim turbulentnm ljubavima, kao i o stvarima koje joj ona kao majka zamjera.

– Tek planiram da vodimo ozbiljan razgovor Nada i ja, a i otac će popričati sa njom. To ćemo odraditi kad prođe neko vrijeme, kad se odmori i oporavi. Stvari prvo moraju da se slegnu i da splasne ovaj prvi utisak. Mene nije pitala kad se petljala sa njim, kako su zakuvali sada tako neka raskuvavaju. Moraju oboje da nastave dalje, rekla sam joj da nisu jedno za drugo, ali me tada nisu slušali – zaključila je Biljićeva.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO