Zabava

“Nisu mogli sa njom da izađu na kraj” Anđela Đuričić divljala i urlala na policiju, oni odmah zvali pojačanje (VIDEO)

Kontroverzni bivši rijaliti par Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić stavili su tačku na vezu po izlasku iz "Zadruge 6", a ona trenutno boravi u Crnoj Gori kod svojih roditelja.

“Nisu mogli sa njom da izađu na kraj” Anđela Đuričić divljala i urlala na policiju, oni odmah zvali pojačanje (VIDEO)
FOTO: PINK.RS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Kako mediji prenose, Anđela se sada našla u centru skandala kada ju je zaustavila policija, pa je ponovo pokazala koliko je bahata.

Naime, Anđela se brutalno sukobila sa policijom kada su je ljubazno zamolili da zaustavi vozilo i tražila joj identifikaciona dokumenta na uvid, kako bi joj, u skladu sa zakonom koji je isti za sve građane, napisala propisanu kaznu, prenosi Blic.

Međutim, Đuričićeva nije htjela ni da čuje, te je odbila da svoju vozačku dozvolu da na uvid i, po svom starom dobrom običaju, počela da urla na organe reda i mira.

– Policija je zaustavila da joj napiše kaznu jer je napravila grešku u saobraćaju, a ona je toliko vikala i histerisala, toliki haos napravila, da su ljudi iz kuća i poslovnih objekata izlazili da vide o čemu se radi! Sa policijom se ubjeđivala pola sata, toliko je vikala da normalno nije bilo! Odbila je vozačku dozvolu da im da… Na kraju su zvali još jedno policijsko vozilo jer je histerisala i nisi mogli sa njom da izađu na kraj – izjavio je očevidac.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu