Sudbine

Nisu se vidjeli osam mjeseci, a onda pokazali šta znači ljubav: Dirljiv susret bake i djeda rasplakao mnoge (VIDEO)

Meri (89) i Gordon (89) već 68 godina su u braku, ali zbog korona virusa bili su razdvojeni čitavih osam mjeseci, a potom je Meri u februaru premještena u drugi dom i dane je provodila maštajući o svom suprugu.

Nisu se vidjeli osam mjeseci, a onda pokazali šta znači ljubav: Dirljiv susret bake i djeda rasplakao mnoge (VIDEO)
FOTO: FACEBOOK/BAILY HOUSE CARE HOME / SCREENSHOT

Nedavno, Gordon joj se pridružio kao novi stanovnik doma, a njihov susret poslije višemjesečne razdvojenosti sve je rasplakao.

Osoblje doma je snimilo njihov ponovni susret, a u videu se vidi kako se grle, plaču od sreće i izjavljuju ljubav jedno drugom. Meri je rekla kako je divno ponovo biti sa suprugom, piše Dejli mejl.

Pročitajte još

– Bilo je prekrasno.Tako je lijepo što ga opet gledam svaki dan. Kada je odlazio u dom nisam mogla da zaustavim suze, ali sada smo ponovno zajedno – ispričala je Meri.

Emotivan susret podijeljen je na Fejsbuku.

Our lovely Mary has had a real surprise today… her beloved husband Gordon has come to live here at Baily House with her, after not seeing each other for several months, it was certainly a very emotional reunion. Mary can now join Gordon as he isolates in his new room 💚

Posted by Baily House Care Home on Monday, April 12, 2021

– Nakon što se nisu vidjeli nekoliko mjeseci, bio je ovo vrlo emotivan susret. Meri sada može da se pridruži Gordonu koji je sada u izolaciji u svojoj sobi – napisali su iz doma.

Njihov susret nikoga nije ostavio ravnodušnim. Mnogi su komentarisali kako su pustili suzu, prenosi Blic.