Sudbine

"NJEGOVI UNUCI ME ZOVU BAKO" Hana ima 20 godina i vjerenika od 49, njihovu ljubav niko ne može da UNIŠTI (FOTO)

Hana Enis (20) upoznala je svog sadašnjeg vjerenika Sema Prueta na poslu, počeli su da se zabavljaju uprkos razlici od čak 30 godina.

"NJEGOVI UNUCI ME ZOVU BAKO" Hana ima 20 godina i vjerenika od 49, njihovu ljubav niko ne može da UNIŠTI (FOTO)
FOTO: HANNAHENNISSS/INSTAGRAM SCREENSHOT

Zavoljeli su se i pored negodovanja obje porodice, sada su vjereni, a ova 20-godišnjakinja već je postala baka.

Iako joj se Sem isprva činio kao “tvrdoglavi starac”, nakon svakodnevnih druženja i razgovora, između njih je planula ljubav, piše Dejli mejl.

Njegovi unuci je zovu “baka”

Dijeleći istu strast prema fotografiji, putovanjima, filmovima i video igrama, zvanično su postali par na Dan zaljubljenih 2020. Obje porodice ovog nesvakidašnjeg para imale su negativno mišljenje o njihovoj vezi. Hanini su vjerovali da je Sem s njom zato što je ona mlada, a njegovi, ipak, da je Hana s njim radi novca – usprkos činjenici da je ona zarađivala više od njega.

U julu ove godine, par je odlučio da napusti posao i preseli se u Teksas kako bi započeo novi zajednički život. Tada je 1. avgusta, na manje od šest mjeseci nakon prvog sastanka, Hana zaprosila Sema na njihovom najdražem mjestu pored okeana.

Iako Semova djeca, koja su starija od nje, izbjegavaju da zovu Hanu “mama”, 20-godišnjakinja je zato postala “baka” njegovim unucima i to joj se zapravo sviđa, otkrila je ona.

– Na početku mi izlazak sa Semom nije bio na pameti. Iskreno sam mislila da je pomalo tvrdoglav i prestar za mene. Nikad nisam zamišljala sebe s njim. Nakon što sam pustila da me srce vodi, znala sam da je potreban mojoj duši. Ima nevjerovatnu dušu i srce. On je najbolja osoba koju sam ikad upoznala – kaže Enis.

Žele zajedničko dijete

– Naša veza jednostavno – funkcioniše. Postoji nekoliko sitnih mana, poput načina na koji radimo pojedine stvari; imamo malo drugačije ideje o roditeljstvu i drugačija životna iskustva, ali ništa nepremostivo i važno. Razgovor o braku i djeci bio je najteža stvar. Imam 20 godina i želim djecu i brak, ali Sem ima četvoro djece i bio je u nesrećnom braku, koji se raspao posljednjih godina. On želi ponovno da se oženi i ima još djece, ali to nije nešto o čemu svakodnevno razmišlja. Trenutno pokušavamo da dobijemo dijete – priznaje Hana.

View this post on Instagram

Bar nights are the best nights on the island 💙🏖

A post shared by Hannah Lee (@hannahennisss) on

Iako joj je drago što je postala “baka”, ponekad joj je teško da razmišlja o tome sa samo 20 godina. Ipak, djevojka vjeruje da je ova veza posebnija od svih prethodnih, s muškarcima njenih godina, jer je njen 29 godina stariji vjerenik, kako kaže, zreo i pun poštovanja.

– Kada svakoga dana vidite nekoga i vaše srce se osjeća srećnim i potpunim, tada znate da ste istinski zaljubljeni. Ta osoba ne mora nužno da bude vaših godina i u potpunosti savršena, bitno je da se volite. Kada voliš nekoga, to jednostavno znaš, preispitivanje nije potrebno. Čak i ako je on 29 godina stariji, srce će ti dati do znanja da je to to – zaključuje Enis.