Hronika

"Njegovo nevino i neiskvareno srce ovakve podle ljude nije moglo da podnese" Ovako govore oni koji su poznavali mladića ismijanog na razgovoru za posao

Duša jedna neiskvarena. Koga god bi pitali za to dijete u Laktašima rekao bi isto što i ja, priča za Srpskainfo potresena djevojka koja je poznavala mladića koji je toliki ponižen i ismijan na razgovoru za posao da to nije mogao da izdrži i oduzeo si život.

"Njegovo nevino i neiskvareno srce ovakve podle ljude nije moglo da podnese" Ovako govore oni koji su poznavali mladića ismijanog na razgovoru za posao
FOTO: DRAZEN3003K/TIKTOK/SCREENSHOT

Naša sagovornica kaže da mladić nije pušio, ni pio, niti ikoga u životu uvrijedio.

– Uvijek je bio vedar i nasmijan. Imao poštovanje prema svakome. Ovo nije zaslužio, niti njegova porodica. Njegovo nevino i neiskvareno srce ovakve podle ljude nije moglo da podnese – kaže ona.

Pročitajte još

Intervju za posao koji je sve bio osim toga, odigrao u Mahovljanima. Tragedija se dogodila juče. Mladić je sa roditeljima živio u Laktašima.

– Oni su, kao i on, divni ljudi. To dijete je imalo 22 godine. Radio je na par mjesta i uvijek se borio i išao dalje. Nije bio od onih što čekaju da im neko nešto – kažu oni koji su poznavali mladića.

Podsjećamo, društvenim mrežama se širi status o mladiću koji je tražio posao, ismijan je, razgovor je snimljen i objavljen.

– Jedan vrijedni dječak je samo tražio posao, ali nije imao sreću na tom putu (zbog video snimka koji se dijelio na mrežama, izvršio je samoubistvo), pa je odlučio da ide na neko drugo, neko bolje mjesto, gdje ima ljudi… Nadam se, da će na tom putu dobiti svoja krila i da će odletjeti u raj, da mu se povrijeđena dječja duša smiri…Mladen Dulić (dječak sa snimka), je danas zauvijek otišao, a samo je tražio posao – navedeno je na Fejsbuk statusu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije