Zabava

NJEN NOVI POTEZ PODIGAO JOŠ VEĆU PRAŠINU Ana Korać najavila nagradnu igru, napali je da vara narod

Ana Korać podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama nagradnom igrom koju je najavila na svom Instagram profilu.

NJEN NOVI POTEZ PODIGAO JOŠ VEĆU PRAŠINU Ana Korać najavila nagradnu igru, napali je da vara narod
FOTO: ANA_KORAC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ana je, naime, pozvala pratioce da učestvuju u nagradnoj igri u kojoj će za 2.000 dinara, koje treba da uplate na određeni broj telefona, dobiti mogućnost da osvoje automobil.

Kako se navodi, Koraćeva je ovo predstavila kao nagradnu igru, koja je izgleda, organizovana van zakonom predviđenih pravila.

Društvenim mrežama je zatim počeo da kruži printskrin “nagradne igre”, uz komentar da je to što ona radi zakonom zabranjeno, piše Kurir.

FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

– U ovoj igri učestvovaće 5.000 ljudi od kojih je samo jedan dobitnik ovog automobila! Ukoliko želite da ovaj auto bude vaš za 2.000 dinara, sve što treba da uradite je da uplatite 2.000 dinara na broj +38161…. Profil će vas zapratiti čim legne uplata. Svih 5.000 učesnika, njihova imena biće stavljena na papirić i ubačena u veliku kuglu, pisanje imena i izvlačenje biće uživo u lajvu – napisala je Koraćeva na svom profilu i objasnila da je iznos za učesnike iz inostranstva 17 evra, kao i da ona i njena porodica neće učestvovati u igri:

– I još jedno veliko iznenađenje, auto vam dovozim lično ja na vašu adresu i sve će biti snimljeno u lajvu!

Posle komentara korisnika društvenih mreža, Ana je, kako se navodi, obrisala post i putem insta storija zamolila sve za malo strpljenja, kako bi igra bila regularna.

– Budite strpljivi, jer čekamo dozvolu kako bi sve bilo po pravilima – napisala je ona.