Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

„NJIHOVA CRNA LISTA ME NEĆE ZAUSTAVITI“ Govedarica poručio SNSD da je spreman za BORBU

Politika
Autor:

Foto Siniša Pašalić/RAS Srbija

Informacije koje su se pojavile u medijima da Savjet za zaštitu ustavnog poretka Republike Srpske pravi spiskove nepodobnih koje proglašava neprijateljima RS, sredstvo je putem kojeg režim nastoji da se obračuna sa političkim neistomišljenicima koristeći poluge vlasti, rekao je predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica za N1.

– Izjave Milorada Dodika izrečene u Banskom dvoru o crnim knjigama u koje će upisivati sve one koji drugačije razmišljaju odavno su došle u fazu realizacije. Porazno je što za ovaj prljav posao režim koristi institucije Republike Srpske. Cilj je prijetnjama i strahom neutralisati sve one koji govore istinu i ne žele da se povinuju – istakao je Govedarica za N1.

Predsjednik SDS je naglasio da ga nikakve prijetnje i crne liste vladajućeg režima neće zaustaviti da govori istinu i bori se protiv propalih politika i ljudi koji su ojadili srpski narod, a sada još žele da siju strah.

– Želim da im poručim da sam spreman za političku borbu a da su njihove crne liste i pristisci samo dodatni motiv za još odlučnije djelovanje – kazao je Govedarica.

Govedarica je istakao da “SNSD kao nasljednik komunističkog režima koristi iste one metode zavođenja terora i jednoumlja kakve su koristili Brozovi načelnici tajnih službi u borbi sa kritičarima partije i rada partijskih prvaka”.

– Moj otac je bio progonjen u prošlom režimu zbog drugačijeg mišljenja pa me ne čudi što danas nasljednici koji baštine nasljeđe iz tog vremena žele i mene da progone po istom osnovu – zaključio je Govedarica.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO