Zabava

NJIHOVA VEZA JE PUNA TURBULENCIJA Marko otvorio dušu o Luni, a onda OPLEO PO SLOBI

Rijaliti zvijezda Marko Miljković dospio je centar medijske pažnje kada je tokom učešća u Zadruzi 2 uplovio u romansu sa tada blogerkom, a danas pjevačicom Lunom Đogani.

NJIHOVA VEZA JE PUNA TURBULENCIJA Marko otvorio dušu o Luni, a onda OPLEO PO SLOBI
FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

Ovu vezu od njenog početka prate priče da je Marko sa Lunom iz koristi jer je ona zaradila dosta novca i u prvoj sezoni ovog rijalitija, a on tvrdi da situacija može biti obrnuta.

Njihov problem je što stalno stvaraju neke teorije u glavi. Mogu da misle i to. To se misli od početka naše veze. Da li su se pitali da nije možda Luna iz koristi sa mnom? – pita Miljković, a na pitanje kakvu to korist Luna može da ima od njega, poručuje:

– Ogromnu.

Luna i Marko su nedavno bili na romantičnom putovanju u Parizu, a mnogu su mislili da će Miljković kćerku Anabele Atijas i Gagija Đoganija vjeriti. Vjeridba se ipak nije dogodila, a Marko kaže da nije siguran ni da će uopšte doći do te faze emotivne veze.

– Mi smo spontani i to će se desiti onda kada osjetimo da je pravi trenutak za to. Mnogi su očekivali da će se to desiti u Parizu, u “gradu ljubavi”. Bićete upoznati sa tim kada se to bude desilo, ako se bude desilo – kaže Miljković.

Luna Đogani je do sada izdala samo dvije pjesme, a već uživa veliku popularnost. Marko Miljković je uvjeren da će njegova izabranica jednog dana postati dio samog vrha muzičke scene Srbije.

– Rekao sam da je druga pjesma i bolja od „Devetog kruga” i da će bolje da prođe. Bavim se didžejingom i znam šta može da bude hit. Luna ide polako prema vrhu. Posvećena je veoma svojoj karijeri, baš se trudi i drago mi je zbog toga. Mislim da joj je ovaj posao legao. Toliko se trudi, ide i na časove pjevanja. Ide često kod jednog dobrog učitelja pjevanja. Lijepo joj objašnjava, bio sam na jednom času sa njom. Uči temeljno, od početka. Ja nju vidim u vrhu estrade – smatra Miljković.

Učesnik prvog rijaliti programa u Srbiji, prve sezone Velikog brata, od boravka u rijalitiju Zadruga zaradio je dovoljno da novac uloži u privatni biznis. Pokrenuo je sopstveni brend odjeće.

– Prodaja ide dobro, zadovoljan sam. Ljudi su zainteresovani – kaže Marko, a na negativne komentare na račun njegovog dizajniranja kaže:

– To šta ja njima smetam, to je njihov problem. Riješio sam da se bavim tim i meni to dobro ide. Vjerovatno njima ne ide u životu, pa bi trebalo malo više da se bave sobom, a ne Markom Miljkovićem.

I Sloba Radanović je jedan od onih koji su protiv njegovog bavljenja dizajniranjem. Radanović je istakao da ne bi nosio majice iz Markove kolekcije jer mu se ne dopada naziv njegovog brenda.

– I kada bih mu poklonio majicu, ona bi sama tjerala njega od sebe zato što je takva ličnost. Ne želim da među svojim kupcima imam Slobu Radanovića. Ne bih volio da on nosi moje majice, to bi mi bilo fuj, bljak – uzvratio je Miljković bivšem dečku svoje sadašnje djevojke Lune.

(Blic)